Reaguren via Twitter

Ikwasinharen.nl bestaat inmiddels al meer dan 100 dagen, we hebben meer dan 170 berichten gepost (ja, autisten tel ze maar even na), en hoewel niemand het kans van slagen gaf, verdubbelen onze bezoekersaantallen tot nu toe iedere maand. Inmiddels hebben we 7 auteurs, waaronder een Turk en een Groninger (gastarbeider en gasarbeider) voor de diversiteit. Waarschijnlijk krijgen we binnenkort een dame in ons midden, zodat ikwasinharen.nl ook de meest vrouwvriendelijke website van Nederland wordt. En verder hebben wij ook nog een huis DJ, die zo af en toe in het weekend voor wat elektronisch monotoon gedreun zorgt. Wij hebben er nog steeds lol in en u leest ons veel meer dan wij hadden durven hopen en u ons durft toe te geven. Er wordt echter, op een paar levenlozen na, nauwelijks gebruik gemaakt van de mogelijkheid om uw mening te geven op een artikel. En dus gaan we dit vanaf nu anders proberen. Wij gaan onze schrijfsels op Twitter aankondigen met een hashtag. Zodra u op de titel van een post heeft geklikt, ziet u onder het artikel de aanverwante Tweets staan, waar u dan direct op kunt reageren.  Het merendeel van de auteurs heeft totaal geen leven en zit dag en nacht op Twitter online aanwezig te zijn, dus de kans op interactie met de schrijver van het desbetreffende stuk is aanwezig.