Stadjer opgejaagd door politie

In Zuidlaren krijg je met één of andere hufter in een vrachtwagen een verschil van inzicht. In plaats van de politie te bellen, probeer je het geschil zelf even op te lossen met behulp van wat keukengereedschap. Je wilt netjes verder gaan rijden en, jawel hoor, even later zie je diezelfde, politie die nooit komt, in je spiegels. Omdat jij als keurige Stadjer er van overtuigd bent, dat ze de verkeerde hebben, rijd je gewoon rustig door. Vervolgens gaan die eikels je ook nog een beetje op zitten jagen met stoptekens, zwaailichten en een hoop herrie, waarbij je gedwongen bent meerdere verkeersovertredingen te begaan, maar nood breekt nu eenmaal wetten. Dan zijn er ook twee politiewagens die jouw kostbare vervoermiddel schade toebrengen. En uiteindelijk word je dan door politie tegen een lantaarnpaal geramd. Nog voordat je uit kunt stappen om te vragen aan de agenten wat er nu precies aan de hand, zie je dat die malloten al met getrokken pistolen staan. Van de schrik neem je snel een slok drank en wat kalmerende middelen. Blijkt dat je, zonder dat je het wist, helemaal geen rijbewijs hebt. En als alles eenmaal tegen zit, dan zit jij dus ineens ’s nachts in cel.