Bontes niet welkom

Louis Bontes, één van die inmiddels ontelbare dissidenten van de PVV, mag Rusland niet meer in van de almachtige tsaar Vladimir de Knettergekke . Zelf denkt Louis dat dit komt door zijn opstelling inzake MH17 en eigenlijk denk ik dat ook wel. Poetin zal wel gedacht hebben: Mijn god die kerel is nog veel gekker dan ikzelf. En dat wil wat zeggen. Louis riep namelijk al, terwijl de rookdampen van de ramp nog niet waren opgetrokken, om special forces om daar die russen eens een poepie te laten ruiken. Als voormalig politie agentje hoef je Louis natuurlijk niks te vertellen over adequaat optreden. Dat zit hem als het ware in zijn bloed. Als hij ook maar denkt dat er ergens iets staat te gebeuren heeft hij al handenvol kamervragen ingediend. Waarvan wij de belastingbetalers dan de kosten op mogen hoesten maar dit terzijde. Dan kan Bontes daar vanaf de zijlijn weer eens enorm flink over gaan lopen doen want verder dienen ze eigenlijk geen doel. Bontes was dus, na uit de PVV te zijn gezet vanwege kritiek op o.a. de grote blonde leider, lid Bontes, de groep Bontes/van Klaveren en later weer van VNL. Daar vertrok hij ook weer nadat ze de uit zijn ambt gezette advocaat Bram Moszkowicz boven hem verkozen als partijleider. Wees echter niet bang, Louis zit nog gewoon in de kamer (nu weer voor groep Bontes/van Klaveren geloof ik) om de belangen van alle ijzervreters in ons land te behartigen. Alleen in Rusland zullen ze het dus zonder hem moeten doen. Maar voor een beetje loze spierballentaal hebben ze hem daar ook niet echt nodig.