Bierdieet plus

Je hebt al jaren geen idee meer waar je urine het lichaam verlaat en het vrouwmens blijft ook maar klagen over de hoeveelheid ruimte die ze overhoudt in bed. Dan is het eigenlijk tijd om wat af te vallen, maar graag zonder dat leugenachtige en vooral gore boek van Sonja B. Afvallen is best leuk natuurlijk, maar we moeten wel gewoon en gezond blijven doen. En toen was er ikwasinharen.nl. En wij zouden ikwasinharen.nl niet zijn als we een dieet hadden gevonden in stijl van de lezers. Jawel er bestaat een heus bierdieet. Nu is de hoeveelheid bier volgens deze internetpagina niet echt de moeite, maar met een beetje creatief rekenen, komen wij natuurlijk een stuk verder. Iedere boterham met beleg schrappen wij en daar vullen we een Duveltje voor in. Ervaring van ondergetekende leert, dat een normaal drinker met zes Duvels op zijn nuchtere maag, tegen de middag al aardig de weg kwijt begint te raken. Vervolgens vervangen we de warme avondmaaltijd door twee Hertog Jan Grand Prestiges en net voor het lichtje uitgaat, nemen we nog een Duvel als slaapmutsje. Je slaapt gegarandeerd als een blok. Enige maar van het dieet is, dat je wel op de fiets of met de bus naar je werk moet. Maar je bent wel stukken beter te genieten op je werk dan al die zure sla-gezichten…

Advertenties