Stop stopdebankiers.eu!

Zo af en toe googelt IWIH op z’n eigen naam om zijn ego wat te strelen. Tijdens deze eigen-veer-in-de-reet-actie kwam IWIH op de site van stopdebankiers.eu. Een of ander hobby project van iemand wat niemand iets interesseert…. Behalve dan dat ze onze berichten bijna 1 op 1 jatten. Dan kun je onderin wel een bronvermelding plaatsen, maar dat praat niet goed dat je berichten van ikwasinharen.nl ctrl+c en ctrl+v-t, en er vervolgens een paar woorden in aanpast, alsof het je eigen stuk is. Lees alleen de eerste alinea van dit stuk even door en vergelijk het even met dit stuk van onze Svennusmax en Watapatja. Weken research werk zit er in het stuk van de heren en dit wordt klakkeloos gekopieerd, waarbij de eerste link vermelding al wordt gewijzigd in stopdebankiers.eu, waarschijnlijk voor een verdubbeling van het aantal pageviews. Natuurlijk mag u rustig stukken van ikwasinharen.nl gebruiken voor stukken die u zelf schrijft, wij zijn immers een betrouwbare bron met een keurmerk voor fatsoen. Maar om nou berichten volledig te kopiëren, zonder zelf iets toe te voegen en daar vervolgens mee te gaan pronken, schiet ons bij ikwasinharen.nl in het verkeerde keelgat. En het is helaas ook niet het enige bericht van ons, wat ook op stopdebankiers.eu (nog een pageview!) zonder ons medeweten is gepubliceerd. Wij bij ikwasinharen.nl gaan dit dan ook maar beschouwen als een gevalletje inbreuk op auteursrecht. Het alleen vermelden van de bron onderaan het bericht is niet voldoende en ons is, zover IWIH weet, helemaal niets gevraagd. Neem de komende dagen vrij, haal een kratje Duvel en een zak goedkope ribbelchips en ga er rustig voor zitten! Dit kon nog wel eens een staartje krijgen.