Temperatuurtje

Van IWIH hoeven jullie vandaag helemaal niets te verwachten. IWIH gaat langzaam maar zeker kapot met dit vuile bloedverzengende pleuris tyfus weer. (Met dank aan de KNMI.) Fanmail wordt vandaag niet beantwoord. Racistische reacties worden niet verwijderd. De stukken van Supermatthijs worden niet nagekeken. Het vuilnis wordt niet over de schutting gegooid. IWIH weet niet waarom die mooi-weer-bootvluchtelingen, deze kant op komen, maar hij zou gewoon direct vanaf de boot de zee in duiken. De enkels van de overbuurvrouw hebben de omtrek van haar bovenbenen inmiddels ingehaald. En dan gaat straks ook nog eens de halve buurt bij elkaar zitten barbecuen, waar iedereen is uitgenodigd, behalve…. U zult begrijpen dat IWIH zijn hersenen vochtig gaat houden met Duvel. U ziet hem weer als de warmte een stuk lagere temperatuur heeft.