Henk en Ingrid

henkeningridbb
Tevreden schakelde Henk de tv op SBS Shownieuws. Dat moeilijke gedoe altijd bij de publieken, daar hadden hij en Ingrid nu even helemaal geen zin in. Allemaal linkse propaganda, en voor de waarheid moet je daar sowieso niet zijn. Het is net over acht uur dus komt Ingrid aanlopen met 2 blikjes Schultenbrau. Niet de eerste van vandaag want ook ’s middags mogen ze er graag een paar drinken. Toch geen reet te doen sinds Henk in de WAO zit.
Vanmiddag had hij nog volop op zijn praatstoel gezeten en Ingrid weer eens haarfijn uit de doeken gedaan hoe Nederland in elkaar zit. Zij knikt dan altijd instemmend en geeft waar nodig wat aanvullingen. “Heel dit land is naar de kloten en er is niks meer aan te doen. De partij van de Arabieren is daar vooral schuldig aan.” Tegen beter weten in haalden ze vliegtuigladingen islamieten binnen als stemvee want wie zou er anders ooit op ze stemmen? En het is die verachtelijke club nog niet genoeg. Oh nee, ze willen ook nog zo’n beetje alle vluchtelingen van de hele wereld hier opvangen terwijl je dat natuurlijk veel beter in de eigen regio kan doen.
En ondertussen staan alle bejaarden hier tot hun enkels in de pis omdat ze de pgb’s niet uitbetalen of zoiets. De bejaarden die dit land opbouwden nadat het land door Hitler werd leeggestolen. Hitler, ook al zo’n socialist. En mak als een lammetje wel miljoenen over maken naar Europa terwijl er hier voedselbanken zijn. Laat ze eerst eens aan hun eigen volk denken.
Ingrid knikte, stond op, en haalde nog twee nieuwe blikjes bier. En terwijl ze de meerderheid allang niet meer hebben, dat slechtste kabinet ooit. Je ziet het iedere week aan de peilingen maar ze blijven gewoon zitten hoor. Met hun reces van heb ik jou daar en gigantische salarissen. Maar gelukkig komt de dag steeds dichter bij dat Henk en Ingrid’s partij het voor het zeggen zal krijgen. Fleur gaat de zorg weleens even regelen en met een vracht agenten erbij en de nodige verplegers zal het al snel beter gaan. En minder Marokkanen natuurlijk, Geert heeft het immers beloofd. Dat gaat zeker een slok op een borrel schelen.
De telefoon gaat en Henk staat na een flinke teug bier zelf op om nog een biertje te halen in de keuken. Hij zal morgen weer even langs de Aldi moeten, schat hij in. Ingrid heeft hun oudste dochter aan de telefoon. Als ze is uitgebeld gaat hij weer verder. Dat de publieke omroep aan banden zal worden gelegd is niet meer dan logisch. Die etteren er al jaren op los met hun altijd gekleurde informatie. Het is een keer genoeg natuurlijk. Al dat gezeik over koeltoer enzo, ophoeren daarmee. Geef mij maar gewoon iedere avond Peter R. de Vries op tv.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s