De Sambal challenge

Speciaal voor onze lezers vonden we in een boek, van een oude wijze chinees, een tip die veel zal gaan betekenen voor jullie seksleven. Je hebt er eigenlijk alleen maar sambal voor nodig. Niet veel mensen weten dat dit spaanse pepergoedje destijds is uitgevonden als lustopwekkend middel. Pas jaren later is men het als smaakmaker in allerlei gerechten gaan gebruiken.  En het mooie is dat het bij zowel vrouwen als mannen werkt. Het is eigenlijk heel simpel. Doe, zeg maar een uur, voor de geplande daad wat sambal op de jongeheer (bij de man) of/en wrijf er de schaamlippen (bij de vrouw) mee in. Door de stimulerende werking van sambal krijg je een betere doorbloeding en intensere beleving. Veel vragen we niet terug als dank voor onze geweldige tip hier op Ikwasinharen. Slechts een selfie (van je gezicht!) vlak nadat je onze tip ter harte hebt genomen.

zn5iVSS9

svennusorgasme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s