Bierdieet plus plus

Ben je die gore dieetboeken als van Sonja Bakker zat en wil je niet net als zij aan de wasmiddel geraken, dan is het Bierdieet Plus Plus van ikwasinharen.nl misschien iets voor je. Al was het Bierdieet Plus al een groot succes, IWIH heeft toch een opmerking gekregen over de eenzijdigheid van het dieet. Vandaar dat IWIH het dieet nog eens goed onder de loep heeft genomen. En vandaag presenteren wij met trots het Bierdieet Plus Plus. (Het dieet is samengesteld op basis van het bierdieet) Hoewel de basis hetzelfde is gebleven, hebben we wel variatie aangebracht. Als ontbijt beginnen we met een Corsendonk en een Duvel. Als tussendoortje mogen we een lekkere Leffe Blond. Als middagmaal nemen we Grand Prestige en een Grand Cru van Hoegaarden. Het volgende tussendoortje wordt een Hertog Jan Pilsener voor de dorst en als diner pakken we een Grimbergen tripel met daarna een Gulden Draak. Net voor het slapen gaan, mag je een biertje naar keuze. En in het weekend mag je op zaterdag en zondagavond zelfs twee biertjes naar keuze. Kortom geen gezeik met calorieën tellen, maar gewoon een lekker biertje op zijn tijd en nog afvallen ook. IWIH adviseert wel om met de bus naar je werk te gaan. En zo is dit dieet nog duurzaam ook. Proost!

2 reacties

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Doe jij wel eens wat anders dan heel de dag zuipen en zeiken? Jij kost de maatschappij echt klauwen vol geld.

  2. Ik vind dat jullie best leuk schrijven (piece grof, maarja het zal wel liggen aan het feit dat ik een vrouwenfiguur ben) maar waarom hebben jullie niet een soort ”Over” pagina, of iets meer inleiding bij de berichten? Het is maar een tip… Als mysterieus en waag een gokje op de joyride van t artikel jullie motto is dan heb ik niks gezegd ;] Louie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s