Rot op met je inbouwhoofd!

IWIH moet misschien aan een andere keuken en dus ook hij is in de horror-wereld van keukenboeren beland. Bij binnenkomst krijgt hij in plaats van bier koffie één of andere strontvervelende kut-mbo-er-miscommunicatie-verkoper voorgeschoteld. Deze pas zindelijke jongeman laat IWIH allerlei keukens zien van retro-appeltjes-groen tot landelijke troep die IWIH’s verre voorvaderen al bij het vuil hebben gezet. En dan de vragen: Wat zoekt u? (tja, wat komt IWIH nu zoeken in een keukenzaak?) Wilt u een hoog of een laag aanrechtblad? Wilt u plankjes boven de geiser? Zoekt u een waterdichte magnetron? Een ingebouwde kraan? Een trapgewijs verstelbare afzuigkap? Wilt u een inbouwkoelkast? Kortom IWIH was het na 5 minu seconden al spuugzat. Zonder dat IWIH nog maar een woord gezegd heeft, begint het keukenintellect al over mogelijke kortingen én een gratis tekening van de nieuwe keuken. Lieve verkoperts: IWIH komt zo weinig mogelijk in de keuken (daar hebben wij immers vrouwmensen voor) en wil dus alleen maar weten of er in 1 keer een kratje bier in de koelkast past, zodat hij niet telkens de flesjes uit het krat hoeft te halen…

4 reacties

    1. Een IWIH is een Aziatische vrucht, die je alleen 10 meter boven de grond vindt in tropische bomen. Ze zijn heerlijk, maar zeer lastig te plukken door de enorme hoogte waar ze groeien.

      1. Ik kwam later al tot de conclusie dat het voor Ik was in haren staat. Alleen wat ik me afvraag, waren jullie écht in Haren? :/

  1. Louie.B op 22 juni 2015 om 21:55
    Ja, ik was echt in Haren. Mooi plaatsje wel. Mocht je een keer in Groningen zijn, raad ik het je zeker aan om een keer te gaan kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s