Lepus Rex

Aangezien IWIH er niet van op aan kan dat z’n auteurs met enige regelmaat schrijven. Lukt het hem helaas nog steeds niet om jullie dagelijks van stukjes te voorzien. Het overwicht van IWIH maakt tot nu nog geen enkele indruk op wie dan ook en dus probeert hij maar nieuw schrijftalent met enige discipline te vinden. En dat is gelukt! Een contactadvertentie op Twitter heeft IWIH een nieuwe schrijver opgeleverd. Het team van ikwasinharen.nl zal worden versterkt met niemand minder dan Lepus Rex. Supermatthijs krijgt vanaf nu bijval aan de linkerflank tegenover al het rechtse geweld bij ikwasinharen.nl. Lepus Rex heeft enige sporen in de journalistiek, rommelt verder wat op ICT-gebied en kan diplomatiek mensen de tyfus wensen. Lepus Rex is net als Svennusmax een pc-gamer en zal dus eerst de controller van de Xbox onder de knie moeten krijgen, wil hij ooit serieus genomen worden op de redactie. Verder leest meneer moeilijke woorden literatuur om intelligent te lijken en luistert lastig in het gehoor klinkende muziek. Kortom IWIH heeft een diplomatiek linkschmens erbij, die jullie lezers hopelijk wat fatsoen en socialiteit kan bij brengen.

een reactie

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Dus er zitten hier een stuk of 10 schrijvers en het lukt jullie niet eens om dagelijks één stukje te posten? Dat zegt iets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s