Niet alleen maar goed nieuws

In Tunesië was vandaag een vuurgevechtje waarbij twee hotels onder vuur werden genomen. Zeker 28 mensen hebben het aardse leven voor het hiernamaals mogen inruilen. Onder de gelukkigen zitten Duitsers, Belgen en Britten. In het Franse Saint-Quentin-Fallavier is iemand een paar kilo lichter en een kop kleiner geworden bij een aanslag. De man die geofferd werd voor een hoger doel, was de bedrijfsleider van een transportbedrijf, wat een pakketje af kwam leveren bij een fabriek. Het tafereel is opgesierd met wat Arabische teksten. Het hoofd en het lichaam zijn over een flinke afstand van elkaar gescheiden. In Koeweit is er een aanslag sjiitische moskee, waarbij ook weer zeker 25 doden zijn gevallen en nog ruim 200 mensen wachten af of ze over een paar dagen de grond in mogen. Kortom we zijn weer een stukje dichterbij een vreedzame islamitische wereld. Maar er valt vandaag niet alleen maar goed nieuws te melden. Volgende week wordt het namelijk tering tyfus warm. Een heuse hittegolf wordt door de geleerden van het KNMI in werking gesteld. Het zit ons ook nooit eens gewoon een keer mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s