Civic dichtbij

Je vader en moeder zijn reuze trots op je, omdat na 9 jaar eindelijk een middelbare schooldiploma, of iets wat daarop lijkt, hebt behaald. Zij geven je een prachtige Honda Civic met grote letters VTEC op de achterkan. Zo’n Honda die een normaal mens buiten zijn eigen wijk parkeert. Jij weet de auto wat op te leuken met plastic bumpers, een vleugel achterop die ook op een 747 niet zou misstaan en je plakt er een paar stoere tribals op. Gezien het inschattingsvermogen op je middelbare school zul je wel een uitstekende chauffeur worden. En dan op de snelweg ga je achter IWIH rijden. Alle banen zijn vol en IWIH rijdt met een gangetje van 120/130 netjes door. Jij begint de afstand dusdanig te verkleinen dat zelfs jouw hersens niet meer tussen jullie nummerplaten passen. Wanneer de boel voor IWIH begint te remmen, begin jij netjes te slingeren en als een malloot te gebaren en te toeteren. Prima dat jij de dingen graag van dichtbij bekijkt, maar kies een mooi stukje viaduct, de vangrail of een boom uit. Bij voorbaat dank, geen bloemen…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s