Er is weer voldoende XTC (NB)

U hoeft zich niet druk te maken over de XTC voorraad in Nederland Noord-Brabant, althans dat vermoeden wij bij ikwasinharen.nl. In Wijk en Aalburg in Brabant is vanmiddag maar liefst 3000 liter drugsafval gevonden in een gestolen Volkswagen-(wie anders?)-bus. Nu hebben wij hier geen idee hoeveel pillen u heeft kunnen persen als u 1 liter drugsafval heeft, maar iets zegt ons dat het om flinke aantallen gaat. En even Googelen leert ons dat het ook niet de eerste vaten met drugsafval waren, die gevonden werden in Noord-Brabant. En aangezien die vaten meestal wel een beetje willen lekken, regent het chemische snoepmiddel de grond in, met alle gevolgen van dien voor onze flora en fauna. De daders worden zelden tot nooit gepakt (pakkans geschat door red. 0,0002) en de kosten worden dus nooit op de noeste arbeiders verhaald. Het is dus een aardige kostenpost voor de Brabo’s. Jaarlijks kost het de provincie Noord-Brabant zo’n drie miljoen euro om het drugsafval op te ruimen. Met 2,4 miljoen inwoners, betaalt dus iedere brabo €1,25 voor onze stappende jeugd. Maar goed, ze hoeven daar dan ook niet bang te zijn dat hun kinderen heel de avond bier gaan zuipen met stappen. O’ ja eigenaar van een Volkswagenbus met kenteken 15-VLF-8: uw Volkswagenbus is weer terecht! Misschien even schoonmaken voor u de grens over rijdt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s