Dagboek voor spiegator

Lief Beste Dagboek,

Als eerst. Ik heb geen dagboek omdat ik homofiel ben ofzo, ik moet dit doen van mijn spiegator.

Rond 12 uur ben ik mijn nest uit gerold en heb eerst twee blikken Schultebrau gezopen tegen de dorst. Allemachtig wat had ik een koppijn.

Rond half 1 hoorde ik dat kolere wijf van beneden thuiskomen van haar nachtdienst. Dus om een uur of 1 heb ik even keihard Metallica aangezet en ben toen gelijk een nieuwe tree bier wezen halen.

Om half twee was ik weer terug bij me flat. Er zat een briefje op de deur van die tyfus trut. Ik heb mij hijfij-installatie dus nog wat harder gezet en gelijk nog 2 blikken soldaat gemaakt. Uiteindelijk stonden om half 3 de wouten voor de deur wegens geluidsoverlast.

Rond 3en heb ik op twitter berichtjes geplaatst over moslims RT #pvv. (En een paar blikken Schultebrau op. Het kennen er 4 wezen maar ook 6.) Uiteindelijk zitten mijn echte vrienden toch op Twitter. Nou toen om half 4 heb ik een foto van Geert Wilders uit de krant geknipt, netjes in een lijstje gedaan en boven de wc gehangen. Dan ken iedereen hier in huis er even bij stilstaan of zitten wie ons land zal moeten redden.

Om 4 uur ben ik patat met frikandellen wezen halen. Om half 5 kwam Sonja pas thuis, dus ons vreten was al koud voordat we er aan begonnen. Dat heb ik weggespoeld met 2 blikken bier.

Toen om 5 uur zat Sonja te gillen dat ik het vuilnis vergeten was. Die heb ik dus nog even op het terras van dat pokke wijf hieronder laten vallen.

Dan ben ik weer even gaan twitteren om te kijken hoeveel mensen mij hebben gerietwiet. Nog even ruzie gehad met domlinks. Ik heb toen wat gedronken omdat ik helemaal verhit was door dat domme gelul van die gasten.

En nou zit ik in dit klote dagboek te schrijven. Met een blikje Schultebrau anders ken ik mij zo slecht consentreren. O ja, ik doe dit omdat het moet van mijn spiegator, niet omdat ik homofiel ben ofzo!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s