6 maanden IWIH

Watapatja loopt straal lazarus met zijn fles citroen in de hand hoofdschuddend door de redactiekamer. Eric Lee zit nog steeds ruzie te zoeken met zure wijven die vinden dat zij ook het recht hebben op een eigen blog. Van Yamapama horen we eigenlijk niets, terwijl we toch wel op wat live-gestamp hadden gerekend op ons jubileum. Svennusmax heeft wat dealers lang gestuurd, maar is zelf inmiddels vertrokken naar Duimschroef.nl (iets kinderachtigs met computerspelletjes). Supermatthijs vraagt ongeveer ieder kwartier vanachter een andere proxy aan Joris of zijn ban op Geenstijl opgeheven mag worden.Voor ieder afwijzend antwoord bereidt hij weer een zuur anti-PVV stukje voor. En IWIH zit al weer weken aan de layout te kloten, waar iedereen schijt beroerd van wordt. En als IWIH niet aan de layout zit te kloten, dan is het bezig met het streamen van spelletjes vanaf de Xbox-one, naar Windows 10. (Kan iemand hem het nut hiervan uitleggen, want het is inmiddels een obsessie?) Uit de speakers klinkt de hele middag al een wazig deuntje, wat misschien één keer nog wel te luisteren valt, maar na 3 uur mensen regelrecht op de intercity laat afrennen. Kortom er is reden voor een feestje: ikwasinharen.nl bestaat vandaag een ruim half jaar! Als we aan het einde van het jaar nog bestaan, geven we een boekje uit met alle hoogtepunten. Dit boekje zal onderwerpen bevatten van Peter R. tot aan De Vries.

Heeft u op Twitter een #block ontvangen van IWIH, dan is dit zeer terecht! Mocht u van deze #block af willen, laat dan even een berichtje achter in de comments en vertel waarom u Ik was in Haren zo haat.

Verder zijn wij bij ikwasinharen.nl nog steeds op zoek naar schrijftalent. Schrijftalent dat iets vaker dan alleen op schrikkeldagen een venijnig mensonterend stukje af wil leveren is meer dan welkom. Overigens zijn mannen met snorren en een grijs vest, die willen vloggen bij ons ook van harte welkom. Rest ons verder niets, dan jullie komend half jaar ook van heel veel leesplezier te voor zien op ikwasinharen.nl!

een reactie

  1. Theo van Ewald · · Beantwoorden

    Geenstijl werkt samen met de systeemhoeren wie daar post test sowiezo niet meer mee.En bloggen over mistanden heeft geen enkele zin. De handen uit de mouwen steken daarentegen wel. Dus, zorg dat je naam op de goede lijst komt, zou ik zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s