Vakantiegevoel

Zo, de eerste vakantiegangers zijn met sleurhut op de plaats van bestemming gekomen. In de auto is het meteen al lekker 30 graden om al vast in de warmweermodus te komen. Het stuur van de auto is nauwelijks vast te houden. Je bent wederom zo stom geweest om met moeder de vrouw in plaats van een paar vrienden op vakantie te gaan. Eenmaal aangekomen op de Franse camping met patat, kroketten en een zwembad, blijkt het al snel zo’n 35 graden. Zelfs de wc-rol waar je mee naar het campingtoilet moet is zweterig warm, net als de wc-bril waar net een atleet van 180 kilo zichzelf probeert vanaf te hijsen.  Je kinderen, ja het vrouwmens had liever 2 onderbrekingen van 9 maanden dan een glimmende Focus RS voor de deur, zijn alvast begonnen met vervelen voor de komende 3 weken. Verder ben je omringd door IKEA-volk wat je nog 20 dagen gaat uitnodigen voor barbecue. Je hebt nog zeker 4 bingo-avonden, 6 leuke-dingen-voor-de-kinderen-avonden, 3 droppings van 3,5 km in de zeikende regen, 12 avonden kruiswoordpuzzels in een hard zonnestoeltje en 16 ochtenden met oude opgewarmde croissantjes voor de boeg. O’ja verder ben je hoogst waarschijnlijk verstoten van internet, want er is wel wifi, maar geen hond die het wachtwoord weet op de camping. En het campingwinkelbier zal wel Bavaria zijn. IWIH houdt een minuutje stilte voor jullie en trekt thuis een koude Duvel uit de koelkast. Fijne vakantie! Hoewel je dit pas bij terugkomst kan lezen waarschijnlijk…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s