Het ongelijk van Tanja Jess

Eergisteren viel zo’n beetje heel Twitter terecht over Tanja Jess. Ze probeerde op sluwe wijze onze verlosser van de islamisering Geert Wilders uit de tent te lokken op een schofterige manier. Natuurlijk was Supermatthijs  (die linke van hier) van hier er gisteren als de kippen bij, om onze Geert nog een trap na te geven.  Geert had, zoals altijd, een zeer sterke, maar ook fatsoenlijke tweet geplaatst:

https://twitter.com/geertwilderspvv/status/629194148051034112

En Geert heeft daarin gelijk. Het Leger des Heils in Nederland heeft al nauwelijks voldoende erwtensoep in de winter voor onze eigen klaplopers, laat staan dat ze daar ook nog eens heel de dag bobotie moeten gaan maken. Boven stinkt dat Afrikaanse eten als de pestpokken en willen onze eigen klaplopers er straks niet meer komen. Maar goed, Tanja Jess probeerde dus onze Geert met Hitler te vergelijken, door de volgende tweet te plaatsen:

Gelukkig liet onze Geert zich niet uit de tent lokken, en kwam hij met een zeer goede oplossing. Je moet ze namelijk gewoon terug sturen. En zo hoort het ook. Als ik een pakje krijg bij de post, wat niet van mij is en het staat in de weg, dan stuur ik het ook gewoon terug naar waar het vandaan kwam. Ik mag het er niet over hebben, maar ik sta heel dichtbij onze Geert in het dagelijks leven en ik weet dus dat hij een heel fatsoenlijk mens is, die ons alleen maar wil beschermen tegen allerlei ellende uit het buitenland. En als Supermatthijs nou vroeger niet zo veel naar die linkse propaganda op die linkse televisie van hem had gekeken, maar naar normale mensen televisie, had hij kunnen zien dat Tanja Jess gewoon een naar mens is. Ze maakte zelfs het leven van Ludo tot een hel, en geloof mij, dat is zelf ook geen lekkertje.

Misschien moeten we Tanja en Supermatthijs maar gewoon meesturen met de gelukszoekers, want aan dit soort mensen hebben we helemaal niets in Nederland!

5 reacties

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Jij bent zeker het intectuele wonder van het zooitje hier?

  2. Ik zou zeggen: verdiep je eens in de vluchtelingenindustrie (wie heeft er welke belangen) en vorm je mening. BN-ers die graag politiek correct willen doen zouden dat ook moeten doen. Oja, wegkijken van de problemen gaat echt niet helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s