Groeten vanuit Tsjechië

Zoals de meesten inmiddels wel via mijn Twitter-account (ik ga hier niet om volgers zitten bedelen, want dat hoort niet op een nieuwssite thuis) vernomen zullen hebben, ben ik dus even op vakantie in Slowaki Tsjechië. Vreest niet, mijn strijd met Wilders tegen islamisering blijft gewoon doorgaan, ook in Tsjechië. Maar ik had wel even vakantie nodig.

De meesten vinden mijn strijd tegen de islamisering misschien overdreven, maar die meesten zijn allemaal stekeblind! Het komt dus echt steeds dichterbij. De overbuurman Kees is laatst naar de grote stad  Middelburg geweest. En daar kwam hij dus van die moslims tegen in het wild. Getooid met kopvodden (copyright Geert Wilders) stonden zij bij de bushalte te praten. En daar zat dus geen woord Zeeuws bij hè! Kees vermoedt, en dat lijkt mij heel aannemelijk aangezien ze tassen van die supermarkt bij zich hadden, dat ze de Lidl wilden opblazen. Toen ze in de bus stapten, verloor Kees deze terroristen uit het oog. Vervolgens heeft hij mij gebeld, omdat ik de islamspecialist ben van het dorp. (Ik kan helaas niet zeggen waar ik woon, dat is uiterst geheim, omdat er moslims mee kunnen lezen.) En heeft Kees uitgebreid verteld wat hij meegemaakt heeft en beschreven hoe deze terroristen eruit zagen.

Maar als er dus al moslims in Middelburg waren, hier 14 kilometer vandaan, dan weet je dus dat islam ook op gaat rukken naar ons eigen dorp. En dan zie dus dat ik helegaar niet paranoïde ben! Ik vertel je vast dat wij ons niet zonder slag of stoot over zullen geven. Maar goed, omdat deze schok zelfs voor een islamdeskundige als mij nogal groot is, ben ik er dus even tussen uit.

En hier hebben ze dus nog nooit van het woord moslim gehoord. Maar eerlijk is eerlijk, het bier is hier ook waterig en groen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s