Eindelijk oplossing voor addicts: speel tetris

Hoera! Eindelijk een oplossing voor alle verslaafden in het land. En ja, er zijn veel mensen verslaafd in dit land. Of het nu een verslaving is aan drank, drugs, gokken, seks of social media (zoals Twitter), menigeen heeft er mee te maken. Voor dat laatste zijn overigens meerdere redactie leden in behandeling.

Verslaving is hip. Op feestjes hoor je er niet meer bij als je niet over tenminste één of meerdere verslavingen kan meepraten. De verslavingszorg draait overuren en is een lucratieve business. Helemaal als u weet dat een eerste behandeling in slechts 3 procent van alle gevallen succesvol is.

Er moet toch een oplossing zijn voor dit probleem? En jawel, dat is er nu. Speel tetris! Slechts drie minuten spelen verminderd de craving (hunkering) naar het verslavende middel volgens recent onderzoek. Tetris is toch wel zo’n beetje de bakermat van de gamesindustrie als we Pong buiten beschouwing laten. De oplossing voor al uw problemen ligt nu dus binnen handbereik. En het kost u niets, hooguit wat tijd.

P.S. wist u dat tetris zelf ook verslavend is?

Veel plezier stelletje verslaafden.

3 reacties

  1. Ja, ik zou Mike inderdaad nog wat meer computerspelletjes laten spelen. Dat doet hij echt bijna nooit!

  2. Je bent serieverslaving vergeten te vermelden ;] https://geknoeimetinktisvoorhanden.wordpress.com/2015/08/14/titelsongs-en-voorbij-tikkend-tijdsbesef/ (Letterlijk 2 sec geleden een post over geschreven, dus vergeef de zelfpromotie)

    1. Ook daar zijn tegenwoordig praatgroepen voor. Sterkte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: