Exclusief interview met Jan Roos!

Janroos1

Velen wilden hem natuurlijk spreken naar aanleiding van de pogroms tegen hem deze week. Maar alleen hier bij Ikwasinharen een exclusief gesprek met Jan Roos. Met een flinke vermomming komt hij uiteindelijk, ruim een uur te laat, aan op de afgesproken plaats. Een bruin café ergens in Amsterdam.

Waar ben jij nou eigenlijk bekend van, lul?
Nou van Powned bijvoorbeeld, waarin ik op de huishoudbeurs briljante diepte interviews deed met toevallige passanten. En anders wel van Echte Jannen, mijn radioshow, die om onbegrijpelijke redenen midden in de nacht werd uitgezonden. Maar er zitten daar allemaal politiek correcte kwallen bij de NOS dus die gunden mij geen beter tijdstip omdat ik blank ben.

Wat is er nou echt gebeurd bij dat parkeren?
Ja man, jij drinkt toch ook weleens wat teveel? Die knapen riepen iets naar me en ik verstond het slecht dus dacht: De beste verdediging is de aanval. De Gaza strook is toch tegenwoordig een veiligere plaats dan onze eigen hoofdstad. Even tierend op ze afgestormd met een samurai zwaard dat ik toevallig achterin mijn auto had liggen. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat ze hooguit 14 waren en ben ik maar gestopt.

Maar even serieus nu, het waren er echt 15?
Welnee, hooguit vier of vijf. Maar op Twitter moet je de zaken weleens wat aandikken. Anders komt het niet over. En voor hetzelfde geld is het natuurlijk wel zo, hé? Er worden constant onschuldige Nederlanders aangevallen door dat tuig.

Niet echt handig. Kan toch een kind bedenken dat het mis gaat met zoveel getuigen?
Ja, maar ik mag toch hopen dat de versie van een blanke hier in dit kudt land nog steeds meer waard is dan die van een paar etterende typhus Marokkanen? Het moet niet gekker worden. Heb gauw een deel van het hele gebeuren op Twitter gezet. Ik dacht: Ik zal ze voor zijn.

Je bent dus echt een hufter, dacht eigenlijk dat je altijd maar deed alsof.
Wacht even, zo terug, even iets uit de auto pakken.

Het leek me verstandig om op dit punt van het interview maar even de kuierlatten te nemen. Sorry Jan, kon hierdoor tot mijn spijt de rekening niet betalen.

7 reacties

 1. Die vent heeft nog nooit een onaangedikt verhaal verteld. Dat komt volgens mij doordat hij alles met +7 bekijkt.

 2. Baggerstuk. Wederom.

  1. Dank je. Daar doen we het allemaal voor.

   1. Spreek voor jezelf.

 3. Mooie satire. De openingszin zegt het; Waar(om)ben je eigenlijk bekend? Aandachttrekkers zijn het. Geen Roosje of er zitten doornen aan. Maar uiteindelijk maakt het wel uit. De mate waarin de BN’er afgestraft wordt of bejubeld.Wat die zich kan permitteren als snoet en stem op de media regelmatig voorbijkomt. Aan hun kant staat het gelijk, denken ze. De rest van ons ergert zich totdat wij hun schoenen aantrekken. Diep vallen is een graag genomen risico als we maar een keer hoog te paard kunnen zitten.

 4. ‘Ja man, jij drinkt toch ook weleens wat teveel?’

  Terwijl de parkeermeter werd bijgevuld. Is dit een nieuwe SCOOP?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s