Quinsy Gario: een zwarte vlek

Eigenlijk is elk woord dat geschreven wordt over deze demagogische moraalfascist er eentje te veel, echter kunnen we niet meer om hem en zijn zelfdestructieve omgeving heen. Want de racismeroeptoeters van deze wereld zijn al jankend, tierend en stampvoetend als kleine kindertjes die geen cadeautjes hebben gekregen van Sinterklaas onze media binnengedrongen en krijgen daar een breed podium van de kijkcijfer-verslaafden. Vooral de NPO biedt ze graag de ruimte om hun gesubsidieerde kleinzieligheid te demonstreren, want het morele vingertje wappert nergens zo lekker als vanuit de ivoren torens der Grachtengordel. Maar het is niet alleen de bruine vinger die wappert; onder de fladderende Banier der Gekwetsheid en Herstelbetalingen, fier gezwaaid door de onhandige sociopaat Quinsy Gario, scharen zich steeds meer Gelukszoekers 2.0, zoals Anna Steijn (a.k.a. Anousha M’kelele Shaniqua Qasheere Nzume), Sylvana Simons en Jorgen Raymann. Deze totaal objectieve intellectuele mensenrechtenactivisten worden in hun leunstoelbedrijvigheid geflankeerd door fatsoensslaven en Witte Pieten als Sunny Bergman, Paul de Leeuw en Opperzeiksnorpiet Peter R. de Vries. Normaal gesproken lachen we er keihard om, maar het houdt een keer op natuurlijk. Wij zijn ook maar mensen met verschillende pigmentwaarden.

In acht nemende de geestelijke instabiliteit van beroepsquerulant en aandachtshoer Quinsy Gario, die met een Tweet over de rug van de doden van #MH17 Mark Rutte als racist probeerde weg te zetten, mensen van het meest linkse tot het meest rechtse spectrum tot nazi bombardeert, alle blanken tot onderdrukkers rekent en het onmogelijk acht dat mensen die een andere huidskleur hebben dan wit ook wel eens racistisch zouden kunnen zijn, hadden we ons ooit voorgenomen mild te zijn voor Quinsy. Het is namelijk niet netjes om mensen af te rekenen als ze midden in een psychose zitten, en racisme is heus wel een dingetje in Nederland. Vooral op de arbeidsmarkt. Niet dat Quinsy daar enige kennis van heeft, want het lijkt ons sterk dat hij ooit ergens naar solliciteerde. Behalve naar deze column misschien. Narcisten vinden namelijk dat het geld naar hen moet komen, en niet andersom. In Nederland Subsidieland blijkt dat ook gewoon mogelijk indien je maar genoeg papieren kutvliegtuigjes vouwt en het publiek in keilt.

Dat de donkere equivalent van Peter Breedveld überhaupt ergens serieus genomen wordt, is eigenlijk een schande voor het algehele journalistieke kwaliteitspeil in Nederland. Het lukt hem en de zijnen om al in juni de abjecte non-discussie over Zwarte Piet op de kaart te zetten, en is daarmee tegenwoordig zelfs de pepernoten in de supermarktschappen voor. Echt nieuws wordt daardoor gewoon in de berm gedrukt. Een hele prestatie voor iemand die mensen niet eens durft aan te kijken als er tegen hem gesproken wordt, laat staan voor iemand die haat en afgunst zijn core-business heeft gemaakt. Het feit dat Afrikanen historisch gezien nog steeds de grootste slavenhandelaars zijn, er miljoenen blanke slaven werden verhandeld voor en na de Nederlandse Gouden Eeuw en iedereen (blank, zwart, geel, man, vrouw, Gerard Joling, ADO-supporters) inmiddels in Nederland recht heeft op dezelfde kansen, sociale zekerheden en vrijheid van meningsuiting is compleet irrelevant voor de egoïstische, geldgeile horde huilebalken onder leiding van deze valse haatprofeet, die nog niet de schoenzolen mag likken van dr. Martin Luther King jr. als die door de apenstront was gelopen.

De leunstoelactivist merkte echter dat de aandacht rondom zijn persoontje tanende was, en dat is niet handig als je het Amerikaanse verdienmodel van de Social Justice Warriors probeert na te bootsen. Zijn inktzwarte gal verpakt in een slaapverwekkende langspeelplaat kent iedereen nou wel en een overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking, van alle kleuren, vindt hem een zeikerd ondanks meermaals verwoede pogingen van de NPO om ons in zijn kamp te krijgen. De Geuzennaam “Zeurpiet” was al snel aan hem vergeven, en daarmee zou eigenlijk de discussie af moeten zijn. Je dient onzin altijd als onzin te bestempelen en het dan snel te vergeten. Maar dat wordt dus niet gepikt; er diende harder geschopt te worden voor de verslavende aandacht. Quinsy besloot er derhalve nog een schepje bovenop te doen door mensen die zich (soms op niet al te slimme manieren) op zijn kul afreageerden, publiekelijk te schandpalen en hun werkgevers op te bellen. Met soms persoonlijke drama’s tot gevolg. Vanwege een mening. Deze ontmaskerde held vindt zichzelf namelijk slachtoffer, advocaat en rechter. Dat is een gevaarlijk trekje, en ik doe hierbij dan ook de voorspelling dat hij binnen afzienbare termijn compleet doorslaat en een ernstig delict begaat zodra de aandacht verder wegebt. U mag me citeren. Doet u maar gewoon.

En dat leidt ons naar de voornoemde overschreden grens. Vandaag vond de man die zijn eigen schaduw nog van racisme zou beschuldigen het nodig om een verloving tussen twee mensen te gebruiken voor het verkondigen van zijn verrotte, donkere gospel. De bij ons en half Twitter zeer bekende en (soms) zelfs geliefde Tweeps @widtvoet en @winanda1965 besloten zich aan elkaar te verbinden, met de intentie hun passie voor elkaar tot in de eeuwigheid te delen. Een stukje oprechte liefde op het internet; de plek waar dit meer nodig is dan waar dan ook! Een man met vele gezichten had zijn godin gevonden en ze besloten dat aan de gehele wereld kenbaar te maken op de manier waarop zij dat alleen kunnen. Ludiek, oprecht en met een sausje van zelfspot. Maar de pikzwarte ziel van de immer afgunstige Quinsy Gario moet daar niets van hebben! Geluk tussen twee (vermoedelijk) blanke mensen?!? DAT MOET KAPOT! Want als Quinsy niet gelukkig is, dan is niemand gelukkig! Godverdomme! Dat het AD, alwaar ze eigenlijk gewoon veel meer aandacht voor Quinsy Gario moesten hebben volgens Quinsy Gario, een artikel durfde te plaatsen over iemand die wel eens met de Zwarte Moraalridder in de clinch lag en daarbij scherpe uitspraken deed, was een schande! Daar moest het AD op gewezen worden, anders zijn zij ook racistisch! “Iemand moet het toch doen! Iemand moet ze er op wijzen dat die ene meneer stelling durft te nemen tégen mijn absolute waarheid!”, zal hij gedacht moeten hebben.

Wij, de blanke en gekleurde mensen achter Ikwasinharen.nl hebben een boodschap voor jou, beste Quinsy. Je bent een flapdrol van epische proporties. Je liegt, bedriegt en bent een opruier. Je bent daarmee een schande voor niet alleen de donkere medemens, maar voor iedereen met een gezond stel hersenen in de kop. We wensen je dan ook, met al onze witte, bruine en gele privileges een permanente witte vlektyfus toe, zodat je voor de rest van je leven oogt als een omgekeerde labrador. Je blijft met je poten van persoonlijk geluk af, anders komen we ook aan het jouwe. Nee, dat is geen dreigement. Dat is een belofte. Pepernoot.

18 reacties

 1. Ik vind Quinsy Gario wel lief. Wat win ik?

  1. Momentje. Even iets uit de auto pakken…

   1. Je kunt gewoon het nummer op de parkeerautomaat bellen. 0800-ZWARTEPIET

  2. Een klein percentage herstelbetalingen Kies!

 2. Gewoon eens goed naar Quinsy geluisterd. Zouden meer mensen moeten doen. Nodeloos kwetsen is al zo in zwang.

 3. Zou er morgen aangifte gedaan worden wegens bedreiging vanwege dit stukje? Ik zet een zak kippenvoer op JA.

  1. Ik vertel het de kippen vast! Die hadden toch al zo’n honger!

   1. wim heitinga · ·

    Gaan we gezellig samen strooien!

 4. Uit je hart. En de mijne. Mooi verwoord.

 5. Quinsy is een ordinaire golddi.. nee, goldnigger.

 6. tegenwoordig is hoi zeggen tegen quinsy al een racistisch misdrijf van exorbitante proporties. evenals de paranoia waar die man last van heeft. mensen die tegen racisme in Nederland ageren doen er goed aan dit zware overblijfsel van de multiculturele tak van de NSB compleet te negeren. het feit dat deze vent zich zelfs bemoeit met persoonlijke relaties en alles er om heen maakt hem meer dan eng en gevaarlijk, vooral omdat er best wat mensen zijn die alles wat ie zegt klakkeloos overnemen of opvolgen.

  1. Dat laatste is wat mij betreft het ergste. Links NL slikt het kwinsie geleuter als zaad in een bad porn movie. Kijk maar ’s op Joop.nl bijvoorbeeld. Daar vinden ze kwinsie echt een toffe piet..

 7. Goed stukje Sven, de druppel die de emmer deed overlopen. Van onze Twitter vrienden blij je gewoon af!

 8. Aangezien ik blank ben, dus racistisch:
  Zeg @quinsyg, weet je hoe de motor van een Harley Davidson klinkt?
  #runniggahniggahrunniggahniggah
  Tot zover mijn racistische bijdrage.

 9. Ik ben de enige echte Wim Heitinga. De Wim Heitinga hierboven is een nepper. Ik ben te herkennen aan mijn reactiecode: 1876329

  De webmaster weet er van.

  Met vriendelijke groet,
  Wim Heitinga

  1. U bent een bedrieger. Dat kan ik zien omdat er een spelfout in uw code staat.
   Ik ga niet vertellen welke, anders kan iedereen doen alsof hij of zij mij is.

   Hoogachtend, Wim Heitinga

   1. Daggiedat! · ·

    Hoe kan je een code fout spellen?

 10. Geachte heer/mevrouw Daggiedat,

  Zou U zo vriendelijk willen zijn zich niet in deze discussie te mengen?

  Dankjewel.

  Liefs, wim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s