Megamindy-time!

Hoi, ik ben nieuw hier op IWIH. Ik zou mij graag eerder hebben voorgesteld maar dat moest nog even worden uitgesteld. Voordat ik wilde beginnen aan een debuut-post kreeg ik namelijk opeens te horen dat ik een pseudoniem nodig had. Zo een leipe nep-naam voor het geval dat ik in de toekomst iets pseudo-onschuldigs zou schrijven en daardoor bedreigd zou worden door de maffia. Erg jammer want ik praat graag over mijzelf en nu mogen jullie niet weten wie ik ben.

Maar goed, pseudoniem vinden dus. Allahmachtig wat een tyfus werk. Het wordt gepresenteerd als een vrije keuze, but it’s a Trap! Wat je ook bedenkt, je weet dat er tussen de 900 biljoen andere woordcombinaties gegarandeerd een miljoen betere opties zitten. Nadat ik een heleboel slechte opties had verzonnen en besefte dat ik als het op pseudoniemen verzinnen aankomt slechts pseudo-vindingrijk ben, at ik uit frustratie de halve koelkast leeg.

Daarna wilde ik koffie zetten, toen mijn oog op een pak havermout viel. Ik weet dat havermout slechts een doodnormale graansoort is, maar hetzelfde supermarktschap waarin vroeger alleen havermout en cornflakes stonden staat nu vol met allerlei ‘pseudo-granen’. Quinoa en boekweit enzo. Toen bedacht ik dat eigenlijk best wel veel shit pseudo is en ging ik meteen even googelen.

Zag daar! Het onderwerp van mijn eerste post! Volgens WikiWoordenboek blijken er enorm veel woorden te bestaan met een pseudo voorvoegsel die mij perfect leken te beschrijven! En zo leek het mij een bij uitstek geschikte manier om mij op deze manier ‘pseudo’ aan jullie voor te stellen onder een nog steeds nader te bepalen pseudoniem.

Pseudo-filosofisch, pseudo-intellectueel, maakt van alles een pseudo-probleem, hopend dat IWIH een pseudo-podium voor haar pseudo-literaire schrijfsels kan zijn. Dat ben ik.

Oh en inmiddels weet ik wat mijn schuilnaam wordt. Uit eerbetoon voor de leipste superheldin ooit, en uit (nog steeds) gebrek aan inspiratie, steel ik even haar naam.

Met vriendelijke groetjes,

MegaMindy

10 reacties

 1. Ik ben benieuwd hoelang deze het weer vol gaat houden. Of is dit gelijk het afscheid?

  1. Ik las manga mindy. Laatste tijd ben ik erg bezig met manga.

 2. Hallo MegaMindy.
  Leuk dat je er bent.
  Met vriendelijke groetjes,
  Eric Lee

  1. Ik zou maar niet met haar spotten. Ik heb thuis ook zo’n MegaWindy en die springt altijd om 6 uur op ons bed als ik gezopen heb.

   1. Svennusmax · ·

    Misschien moet je je beesten eens wat vaker uitlaten dan.

 3. 100% RACISMEWATCHER · · Beantwoorden

  Alles beter dan die racistische pseudeAdolfHitler van een @svennusmax. Schop die nazi er toch uit. Alleen maar vrouwen op de redactie. +1

  1. Hoezo “pseudo”? En hoe weet je dat ik geen vrouw ben!?

   1. 100% RACISMEWATCHER · ·

    Verwijfd is wat anders dan vrouw zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s