Superfood: koala-iwihbessen

Superfood is hip! En dus superfood = ikwasinharen.nl. Superfoods hebben door allerlei antioxidanten en hoge concentraties van voedingsstoffen een positief effect op je gezondheid. En dus heeft deze website speciaal voor jullie lezers superfood ontwikkeld. Wij gaan vanaf heden hoog geconcentreerde iwihbessen verkopen. Deze iwihbessen worden speciaal verbouwd in het Himalayagebergte door speciaal geselecteerde boeren. De iwihbessen groeien ongeveer 4 maanden aan een struik, afhankelijk van de hoeveelheid neerslag die er valt. Vervolgens worden de iwihbessen door koala’s gegeten. In de maag van de koala vindt een proces plaats, waarbij de voedzame vrucht van de schil en de pitjes wordt gescheiden door het maagzuur van dit nuttige beestje. Als de beestjes zich volgegeten hebben, worden de koala’s (op humane wijze) geslacht, nog voordat de iwihbessen de darmen hebben kunnen bereiken. Het geconcentreerde vruchtvlees wordt uit de maag van de koala gesneden, wordt grondig gewassen en gaat direct de vriescel in, zodat alle vitamines blijven bewaard. De geconcentreerde iwihbes wordt vervolgens naar Nederland gevlogen waar hij per in porties van 100 gram verpakt wordt.

Iwihbessen zijn goed tegen allerlei ziektes, verhogen je weerstand, geven je extra concentratie, meer uithoudingsvermogen bij het sporten en verbeteren de spijsvertering, zodat je uiteindelijk ook je ideale gewicht voor jouw lichaam zult bereiken. En jullie als lezers kunnen deze diepgevroren iwihbessen nu dus bestellen voor slechts 74,95 euro per zakje. Na 1 week zul je al resultaat merken en na een maand merk je dat je fitter en uitgeruster bent. De dagelijkse dingen kosten veel minder moeite dan voorheen. De iwihbessen zijn het lekkerst door de yoghurt, maar je kunt ze ook zo uit het vuistje eten natuurlijk. Omdat wij weten hoe sceptisch jullie lezers zijn, hebben we een ‘niet goed geld terug’-garantie. Als je na één week nog geen resultaat hebt, stuur dan binnen 5 dagen na aankoop van je iwihbessen, de overgebleven bessen terug en je krijgt van ons de verzendkosten van 6,95 euro teruggestort op je rekening. Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen contact met je op, zodat je op veilige wijze de iwihbessen kunt bestellen. O ja, omdat de  iwihbessen grondig gewassen worden, bevatten deze geen sporen van dieren en zijn de bessen dus ook uitstekend geschikt voor de vegetariërs onder ons. Ikwasinharen.nl wenst jullie veel gezondheid toe!

aalbessen

3 reacties

  1. Doe je er gelijk een briefje bij voor de psycholoog voor de vol idioten die hier intrappen?

    1. je weet ook gewoon dat die mensen er zijn.

  2. Ron Brandsteder · · Beantwoorden

    Na een handjevol koala-IWIHbessen is mijn erectie glorieuzer dan ooit! Bedankt, IWIH!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s