Mega Mindy bereidt zich voor op operatie Lowlands

MegaMindy heeft een zware dag achter de rug en zet voor speciaal voor jullie alles op een rijtje.

Naast dat haar debuut op IWIH om maar liefst 09:00 uur s’ochtends al aan de leeuwen (kritische IWIH-lezers) werd gevoerd, zou zij in de zeer nabije toekomst ook nog naar het akelige gat Biddinghuizen af moeten reizen voor een of ander niet-uitverkocht festival. Op deze reis was zij echter nog niet echt voorbereid… Niet alleen had zij nooit eerder ook maar één voet op die neppe provincie van een Flevoland gezet, maar ook was MegaMindy die ochtend nog totaal niet van kampeerders-gear voorzien.

MegaMindy heeft opzich eerder gekampeerd, maar toen had zij het puur aan haar superkrachten te danken dat zij niet is gestorven aan de slechte kwaliteit en gebruikersgemakken van die spullen. MegaMindy heeft toen besloten dat zij vanaf toen ondanks haar pauper-aandoening alsnog voor een bepaalde standaard moest gaan. Zoals men zelf ook wel kan bedenken is een superheld met rugpijn of een tentharing door het oog gespiesd, simpelweg onwenselijk. En daarom beste lezers, is het ook in úw belang dat MegaMindy z.s.m. een comfortabele slaapzak diende te vinden.

Ook moest MegaMindy een Backpack kopen, wat helaas niet op kosten van studio100 kon gebeuren… Het gerucht gaat binnen studio100 dat Gertje (samen met die hond van hem, Diederik Samsom) de hele winst had weggegeven aan types zoals Mnr. Spaghetti, omdat die anders alleen nog euroshopper-macaroni  konden betalen.

Dankzij deze vrijgevige beraming, moest MegaMindy op haar centjes letten en helaas was de roze variant backpack veel te duur, een roze slaapzak werd niet eens gemaakt. Na deze dubbele teleurstelling werd MegaMindy bij gebrek aan andere opties gedwongen om een lelijke grauwe backpack te kopen, en een blauw met oranje(!!!) slaapzak…

MegaMindy vertrekt morgen tegen haar principes in, niet in roze uitdossing, richting het Laaglanden-festival en één ding zal zeker zijn: niemand zal haar herkennen op deze manier. Bereidt u voor op: MegaMindy under the radar operatie Lowlands !             (medemogelijk gemaakt door Decathlon)

Maandag komt MegaMindy terug en dan zal zij jullie, ondanks haar brakheid, zoals echte superheld zich daar overheen zetten, uitgebreid verslag doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s