Toedeledoki Dion

Schokkend nieuws vandaag over de grote denker van de PVV Dion Graus. In een interview met het AD laat deze visionair weten misschien wel te stoppen met de politiek. Daar zakt natuurlijk de broek van veel PVV aanhangers wel vanaf. Want wie kan deze oprichter van de cavia politie in hemelsnaam vervangen? Deze ziener, alleskunner en bovenal de financieel expert <<<<<(hilarisch filmpje!) van de partij. Dion de Grote is het een beetje zat dat hij in de 2e kamer als een paria wordt gezien.

En dat is vooral de schuld van de enge linksmensen, die na de minder oproep van Geert, Dion en de zijnen negeren. Belachelijk natuurlijk want nu gaan al zijn briljante ideeën verloren en kan de politiek geen gebruik maken van bijvoorbeeld Dion’s gave in de toekomst te kijken. Nu moet je dus vooral niet denken dat Graus boos is op zijn xenofobe, geblondeerde en geradicaliseerde opperhoofd vanwege die domme uitspraken. Nee, Dion is vooral kwaad op de reactie van de andere partijen daarop. Een soort kip en het ei verhaal maar dan anders. Dat die lui maar niet willen zien wat een begenadigd kamerlid hij is en bovenal de laatste ridder uit Limburg. Het is bijna een godswonder dat hij toch nog zo bescheiden gebleven is. Natuurlijk zal Dion, als het al zover komt, geen gebruik maken van een wachtgeld regeling. Want zo doen Limburgse ridders dat toch?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s