Wij gaan actie voeren

Wij bij ikwasinharen.nl zijn het allemaal spuugzat en dus komen wij in actie. En we roepen jullie allemaal op om mee te doen. We gaan een dag lang antileuzen roepen, middelvingers op steken, lauwe koffie uit thermoskannen drinken en in een grote kudde slenteren door de stad. Het is een keer genoeg en onze grens is nu wel meer dan bereikt. Wij hoeven dit als burgers niet allemaal zomaar te pikken. Het wordt tijd dat wij onze mening laten gelden. Supermatthijs zal voorop lopen in de stoet. Eric Lee krijgt een megafoon en zal de omstanders op geheel eigen wijze duidelijk maken, waarom we geen andere mogelijkheid meer hebben dan een actie. Svennusmax gaat niet tussen het gewone volk lopen, maar hij heeft beloofd, dat hij met zijn Benz, zachtjes achter de stoet aan zal rijden. Watapatja gaat actiestickers plakken op elke verkeersbord wat wij passeren. En IWIH zal zo’n unieke flashmob in gang zetten, dat ze niet meer om onze mening heen kunnen. Dus als je ook vindt dat het zo niet langer kan in dit land, haal dan je laken van je bed, koop een verfspuitbus op waterbasis bij de Action en spray het woord ‘ACTIE’ zo groot mogelijk op je laken. Laat even in de comments achter op welke dag jij het liefste actie voert. Op de datum met de meeste stemmen, zal uiteindelijk de IWIH-actiedag plaats gaan vinden. Dus wees geen wegkijker, maar geef je op!

6 reacties

  1. En hebben jullie heldere lichten ook enig idee waar je precies actie voor of tegen gaat voeren? Of is dit weer eens klepelloos gelul in de ruimte?

  2. Zaterdag 14 november ben ik vrij en in Meppel dus als dat gecombineerd kan worden,graag?

    1. Daar heb ik nog kennissen met een luxe woonwinkel waar ik wel een nachtje mag blijven!

  3. Zaterdag 24 oktober, oude Pekela.

  4. Als het maar op een vrijdag/zaterdag is bij een beetje leuke stad dan maak ik er meteen een leuk weekend van! Ik vind het een goede actie om eindelijk eens in actie te komen i.p.v. alleen op Twitter onze stemmen te laten horen. De rest van Nederland mag nu ook horen wat wij er van vinden. Jullie zijn helden om ons zo op te porren anders blijven wij ook maar zitten achter onze computers en laptops! Ik ben er klaar voor. Ik heb al één laken klaar met: “Dit kan zo niet langer”.

    1. Hoi Liz, ik begrijp dat IWIH binnenkort nog thee met jou gaat drinken. Misschien kunnen jullie dat combineren in ‘een beetje leuke stad’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s