Gutmensch bondskanselier Faymann… Foei Hongarije!

De Oostenrijkse bondskanselier dhr. W. Faymann zegt dat Hongarije met hun transportwijze van vluchtelingen hem doet denken aan de Holocaust. Flüchtlinge in Züge zu stecken in dem Glauben, sie würden ganz woandershin fahren, weckt Erinnerungen an die dunkelste Zeit unseres Kontinents

Mijn reactie zou zijn: “Werner du bist ein vollidiot!” met als toevoeging dat deze vluchtelingen wel degelijk weten waar ze naar toe gaan. Ze zijn juist door een goed geoliede PR-machine prima geïnformeerd dat je in Duitsland viele Moneten krijgt… En ietsjes later, zo ongeveer 3-5 maanden, mag je je hele familie over laten komen.

Dat Hongarije vorige week het internationale treinverkeer stilgelegd heeft, omdat er een te grote stroom aan vluchtelingen was en vluchtelingen weigerden juist een trein richting Duitsland te verlaten omdat ze anders naar een opvangkamp moesten of werden uitgezet, vind hij schaamteloos…

Tijdens de bezetting van Hongarije door Nazi-Duitsland werden veel joden in Hongarije op de trein gezet naar vernietigingskamp Auschwitz. Deze joden wilden er toen ook uit maar om andere redenen… Kleinigheidjes houd je toch… U behoeft hopelijk geen geschiedenis les van mij om in te zien:

“Herrn Faymann sie sind ein vollidiot! Schauen Sie diese Dokumentation noch einmal nach bitte… Wissen Sie gleich wieder was die Deportation der Juden nach Auschwitz beinhaltete…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s