Svennusmax, Watapatja en Supermatthijs genomineerd voor fatsoensaward

Goed nieuws show vandaag hier bij Ikwasinharen. Vandaag bereikte ons het heugelijke bericht dat een volstrekt onafhankelijke jury maar liefst drie schrijvers van de website Ikwasinharen.nl heeft genomineerd voor de prestigieuze Fatsoensaward 2015. En fatsoen dat is zo’n beetje onze trademark. Genomineerden zijn onder andere Svennusmax voor zijn lofzang over fatsoensmens Peter R. de Vries, Watapatja voor zijn strijd tegen huisvestingsonrecht en Supermatthijs voor zijn exclusieve interview met Jan Roos.

Als reactie hierop kwam Sonja Barend (ja, die leeft nog steeds) vandaag met de nominaties voor de Sonja Barend Award. Een walgelijke NPO inteeltaward als we kijken naar de nominaties. Onder andere Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk, Twan Huys, Mariëlle Tweebeeke en Eva Jinek behoren tot de kanshebbers.

Een inteeltbokaal, nee daar zitten wij niet op te wachten. Geef ons maar het fatsoensvaantje, gekozen door een objectieve onafhankelijke jury.

De winnaar van de ‘Wij deugen pluim’ wordt door de jury binnen een aantal dagen bekend gemaakt. Wij vernemen graag via de comments wie op uw steun kan rekenen.

2 reacties

  1. Ik stem op Supermatthijs dan wint ie ook een keer wat.

  2. Ik heb al zoveel gewonnen in mijn leven. Maar ik verdien die award natuurlijk wel het meest. Die andere 2 zijn vooral cynisch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: