ECHTE vluchtelingen

Met enige verbazing en vaak ook met verbijstering lees ik de laatste dagen van alles en nog wat over asielzoekers. Ik heb besloten de definitie van asielzoekers maar eens te verduidelijken want anders blijven we maar appels met peren vergelijken. En dat is kwaad kersen eten omdat de boom te dichtbij staat of zoiets.

Een ECHTE vluchteling heeft om te beginnen geen i-phone of vergelijkbaar mobieltje. Door een selfie te maken zet je jezelf als asielzoeker onmiddellijk buiten spel. Zeker als het een duurder toestel blijkt te zijn dan Henk of Ingrid zelf hebben. Dan kom je er hier gewoon niet in. Oprotten naar je eigen land. De asielzoeker die zijn vrouw en kinderen niet mee heeft genomen op zijn vlucht valt ook af. Wat zijn dat voor egoïsten die alleen voor hun eigen geluk gaan? Als je zo dom bent je vrouw en kinderen niet bloot te stellen aan alle gevaren van zo´n reis kan je gewoon linea recta terug. Dan zal het allemaal nogal meevallen in het thuisland. Anders laat je daar je gezin niet achter. Logisch toch? En leer ze eens zwemmen maar dit terzijde.

Alle vluchtelingen die eerst in een ander land zijn geweest zijn ook af. Want waarom zou je verder vluchten als je in het veilige Turkije of Griekenland bent aangekomen? Zo kunnen ze wel aan de gang blijven. Gaan ze gewoon een beetje het land opzoeken waar ze de hoogste uitkering krijgen. Gewoon dikke pech voor die landen dat ze zo dichtbij liggen. Dat is niet onze schuld. Alle moslims strepen we ook direct weg want onverdraagzaam en daar hebben we er al genoeg van hier. Dus alleen die enkeling die het lukt vanuit Afrika hierheen te zwemmen, met vrouw en en kinderen en zonder mobieltje kan hier gewoon asiel krijgen. We zijn toch geen onmensen?

 

Advertentie

6 reacties

 1. Hoeveel asielvluchtelingen heb jij al in huis genomen?

 2. 100% RACISMEWATCHER · · Beantwoorden

  Hoe vaak heb jij ’t met je zus gedaan, Bartholomeus?

  1. Net zo vaak als jij met je moeder.

   1. 100% RACISMEWATCHER · ·

    Mijn moeder is een volwassen vrouw. Jouw zus is 12. Smeerlap.

  2. Minstens!

 3. Mijn huis is helaas niet geschikt om vluchtelingen op te nemen. Jouw zusje zal wel net gaan denk ik hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s