Een schonere lucht begint…

Vanmiddag in Rotterdam op de Statenweg gooide een of andere tokkie (aan de rijstijl viel geen geslacht af te leiden) al rijdend zijn of haar afval uit het raam van zijn of haar Fiat 500 0.9 met kenteken 30-XVV-2. Op zich niets bijzonders want het zit in de Randstad vol met onopgevoede egocentrische hufters. Maar wat een leuk detail was in deze, was de naam van zijn/haar werkgever op de auto. Deze persoon werkt namelijk bij Scentair, een bedrijf dat zich bezighoudt met geurmarketing. Zeg maar een soort appeltaart bakken als je eindelijk kijkers krijgt bij je woning die al 3 jaar te koop staat. Scentair probeert voor bedrijven een zo optimale geurbeleving te creëren. Tja en als je lucht kan verkopen, moet je dat ook zeker doen! Het is alleen wel tegenstrijdig dat het eigen personeel het milieu vervuilt, wat dan meestal weer minder prettige geuren oplevert. Maar omdat we in een goede bui zijn vandaag bij ikwasinharen.nl en wij als geen ander snappen hoe moeilijk het is om fatsoenlijk personeel te vinden, zullen wij er dit keer niet over gaan zitten zeiken. Sterker nog, wij zullen Scentair een handje helpen met de link van een webshop, waar ze voor weinig geld een asbak kunnen bestellen, mocht deze niet al in de Fiat 500 van de werknemer zitten. Een handleiding van de asbak staat vast in het autoboekje van de Fiat 500. Zo kan straks iedereen genieten van een lekker schone lucht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s