De blinde vlek van Quinsy G.

image

Toen onze Svennusmax een meesterstuk schreef over onze eigen zeurpiet Quinsy Gario, was iedereen er met de kippen bij. De views voor zijn stuk en dus ook de bezoekersaantallen voor IWIH knalde omhoog die dag. Maar wisten jullie dat Quinsy ook een prijs deze maand heeft gewonnen zonder dat hij er maar iets racistisch in zag?!

Op 14 september 2015 om 08:02 uur tweette onze subsidie slurpende kunstenaar, dichter, activist en wellicht in de toekomst talkshowmaker Quinsy vol trots: “Ik hebt het gewoon echt gekregen gisteravond!” met een mooie link naar zijn Instagram waarop je zijn prijs kon zien. Ik zag hem en dacht gelijk: “dat is slavernij op en top!” Mits je -zoals hijzelf ook doet- achter van alles en nog wat, racisme en/of slavernij ziet. Het is dus een racistische naar slavernij riekende award. Een “bijna” wit ogende ster op een ZWART voetstuk en dus pur sang 1-op-1 het blanke onderdrukkend vermogen symboliseert.
image

Zeg Quinsy, open je zwarte kijkertjes eens en haal die welverdiende euforie eens uit je blinde vlek en laat het even op je inwerken…

We hebben je winnende show: “Hoe doe ik aangifte tegen 770 mensen” niet gezien maar alsnog onze complimenten met het behalen van deze topprestatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: