Lego autootje, maar dan echt

Je kunt tijdens je puberteit proberen om met zoveel mogelijk vmbo-meisjes te zoenen. Je kunt uitblinken op school. Je kunt gaan experimenteren met allerlei soorten drugs. Je kunt je gaan verzetten tegen alles waar tegen je maar kunt verzetten. Maar je kunt ook gewoon met Lego blijven spelen. Steve Sammartino en Raul Oaida hebben elkaar via Twitter leren kennen, een beetje crowdfunding middels een simpele tweet voor een kleine investering bracht ze meer dan 500.000 Lego steentjes.  En daarmee hebben de heren de op lucht rijdende auto van Lego uit bovenstaand filmpje gemaakt. En dat is achteraf gezien toch heel wat cooler, dan 5 jaar lang stoned in het fietsenhok hangen. IWIH is benieuwd hoe hun eerste vriendin eruit gaat zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s