Stop met vluchtelingen sturen!

Vluchtelingen zijn momenteel een enorm probleem in Europa. Ik heb het jullie al veel vaker verteld, maar niet iedereen is snugger genoeg om mijn advies op te volgen. Wij moeten stoppen met het sturen van geld en goederen naar het buitenland. We krijgen er namelijk niets anders dan ellende voor terug. Ieder jaar sturen de boeven van de overheid miljarden euro’s de grens over, we sturen goederen, seksslavinnen, hulpverleners, goed opgeleide soldaten, iPhones (zie bovenstaande foto) en rubberbootjes.

En wat krijgen wij er voor terug? Een derde generatie Marokkanen die verveeld op straat hangt, in boerka’s rondjes loopt, rare programma’s via de schotelantenne kijkt of nog erger, onze banen inpikt. Zo is er bij ons hier in mijn Zeeuwse dorpje al geen shoarmatent meer te vinden die nog door blanken wordt gerund. Daarnaast spreken ze geen woord Nederlands als ze hier als moslim aanspoelen en denk maar niet dat vluchtelingen, net als fatsoenlijke mensen, PVV stemmen. Nee, het beste is: geen cent meer naar het buitenland en geen vluchteling meer naar het binnenland.

RT

#PVV

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s