Primeur: witte tatoeage inkt

Regelmatig kom je donkere mensen tegen met tatoeages. Hoewel bij ikwasinharen.nl alle Afrikanen gelijk zijn voor de redactieleden, is het vaak niet echt fraai, als je de tatoeages überhaupt al kunt zien. Vaak lijkt het bij donkere mensen meer op een soort pigmentvlek, dan dat je daadwerkelijk een afbeelding ziet. Wij bij ikwasinharen.nl hebben in het diepste geheim naar een oplossing gezocht voor dit probleem. En die hebben we na lang vergaderen gevonden. We zijn inmiddels heel wat uren testen, emmers met inkt en adoptiekindertjes verder, maar we hebben een oplossing gevonden. Met trots presenteert ikwasinharen.nl u witte inkt! Op een blanke huid zet je donkere tatoeages, omdat ze dan goed zichtbaar zijn. En dus plaats je op een donkere huid… precies! Wij hebben een witte tatoeage-inkt ontwikkeld, speciaal voor onze gekleurde medemens, zodat de tatoeage goed zichtbaar is. Het ziet er bij onze donkere medemens echt stukken beter uit. Bovendien is algemeen bekend dat wit vaak beter is dan donker. Patenten en zo zijn inmiddels al aangevraagd, dus tattooshops kunnen er niet met ons idee vandoor gaan. Om onze uitvinding iets meer ruchtbaarheid te geven, verloten we onder onze donkere lezers maar liefst 3 van bovenstaande tatoeages. Inschrijven voor de verloting kan door een reactie achter te laten in de comments.

(Bent u tatoeëerder en wilt u ook witte inkt in uw assortiment, neem dan even contact per email.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s