Svennusmax (#IWIH) eigen radioshow

Fukc jullie hat0rz! Ikwasinharen.nl groeit en groeit. We zijn inmiddels een begrip bij heel veel websurfers die ons dagelijks weten te vinden. En nu gaan we dus ook de ether in. Onze eigen Svennusmax presenteert vanaf zondag zijn eigen talkshow op radio 1. We wilden het programma eerst IWIH-ReeDieJo noemen, maar omdat je nooit weet of de gasten zich een beetje kunnen gedragen, hebben wij besloten om de naam van ikwasinharen niet te koppelen aan het radioprogramma. Aangezien onze Svennusmax vrouwen van begin twintig met zijn scherpe reacties direct de menopauze in jaagt, leek ons ‘Opvliegers op 1’ een betere naam. In de show komen 3 gasten discussiëren met Svennusmax. Wat er op neer komt, dat de gasten iets stoms roepen en Svennusmax ze op geheel eigen wijze van repliek dient. En mochten ze elkaar in de Haren vliegen, dan zal Svennusmax ze ter orde roepen. De gasten van de eerste show zijn waarschijnlijk een fautist, Alptekin van Twitter en één of andere Eric de Vlieger, wie dat dan ook mag wezen. De show is live te luisteren van op zondag 18 oktober van 23.59 uur tot 01.59 uur, zoals gezegd op radio 1. Wij wensen jullie heel veel luister plezier! (En zeg het voort, alleen met jullie luisteraars kan de show een succes worden.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s