Geen dichte grenzen! #PVV

Vluchtelingen zijn momenteel een hot issue in Nederland. Busladingen vol komen ze over het spoor ons land binnen. En hoewel ik als geen ander de onvrede onder echte Nederlanders begrijp, is geweld tegen vluchtelingen GEEN oplossing. Dus ga alsjeblieft niet met eieren en vuurwerk gooien bij asielzoekerscentra. Het geeft ons PVV-ers namelijk een slechte naam en dat grijpen andere politici dan weer met beide handen aan om onze leider Geert Wilders zwart te maken, terwijl we die natuurlijk gewoon blank willen houden.
En hoewel onze leider zegt dat de grenzen potdicht moeten, moet ik hem in deze toch verbeteren, helaas. De vluchtelingen (lees ook terroristen, gelukszoekers en UWV-klanten) willen hoe dan ook een grens over, ongeacht of deze open of dicht zit. Een dichte grens biedt alleen maar meer uitdaging, omdat ze denken dat er dan meer te halen valt. Een betere oplossing zou dus zijn om de grenzen te verleggen. Als je de grens met Duitsland met België langs de kust legt, zullen de vluchtelingen proberen daar de grens over te steken en dan spoelt het probleem vanzelf weg.
Ik zat zelf te denken om een slagboom en douanehuisje te plaatsen op de pier van Scheveningen. De pier is Scheveningen is momenteel heel spreekwoordelijk dood. Op deze manier krijgt de pier een nieuwe functie en kunnen we de stroom van vluchtelingen op één centraal punt ons land uitwerken. Ik mag helaas niet vertellen dat ik in het dagelijks leven heel dichtbij Geert functioneer (ik mag Geert zeggen), maar ik ga mijn voorstel binnenkort met hem bespreken. En hopelijk wordt de pier dan weer een (kansen)parel voor alle Nederlanders!

#PVV

RT!

3 reacties

 1. Bartholomeus · · Beantwoorden

  Ongelooflijk hoe jij met dit soort onzin telkens op de proppen weet te komen. Ik weet niet wat je gebruikt, maar dat moet wel heel sterk spul zijn.

  1. ik vrees iets met waterstofperoxide gezien de nabijheid van Geert.

   1. Bartholomeus · ·

    Is die hond ook niet helemaal Arisch van zichzelf dan? Dat verklaart zijn frustraties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s