Rectificatie Blonde Hond

Beste lezers,

Gisteren heeft onze schrijver Blonde Hond een stuk geschreven over het verleggen van grenzen. Volgens sommige Twitteraars ging de oplossing van Blonde Hond voor het vluchtelingenprobleem veel en veel te ver. Hoewel wij bij ikwasinharen.nl de regel hebben dat elke schrijver verantwoordelijk is voor z’n eigen bijdrages en dat de vrijheid van meningsuiting een belangrijk recht is, is het nooit onze bedoeling geweest om mensen te kwetsen. Hieronder volgen enkele reacties op Twitter:

AndieARBEIT probeert het stuk van Blonde Hond nog goed te praten en af te doen als satire:

Maar de vraag rijst dan al snel op: wat is satire en wat niet. Zodra mensen zich gekwetst voelen, is het voor ons geen satire meer, maar gewoon ronduit walgelijk. Wij als ikwasinharen.nl hebben fatsoenkeurmerk en u als lezer mag verwachten dat wij fatsoenlijke stukken schrijven. Daarom bieden wij onze oprechte excuses aan voor het stuk van Blonde Hond. Om het goed te maken met Kris en Diana volgt hier een link naar hun blog vol met leuke, mooie en variërende verhalen.

Namens de redactie van ikwasinharen.nl

4 reacties

 1. Kijk, dat vind ik nou stoer.
  Een keer over de grens van fatsoen gaan, kan gebeuren, zeker als je denkt dat alles kan en mag bij satire.
  Maar dan wél netjes oprecht excuus aanbieden. Kan ik waarderen. Top!

 2. Bartholomeus · · Beantwoorden

  Als je niet inziet dat dat stuk van Blonde Hond satirisch bedoeld is, dan heb je niets in de maatschappij te zoeken. Djieses wat een debielen.

 3. Ik vind het heel erg dat mensen niet meer rustig kunnen brainstormen over een goed georganiseerde afvoer van vluchtelingen. De maatschappij, dat zijn wij!

 4. Bartholomeus · · Beantwoorden

  Lol, ik las net op Twitter dat ze jullie excuses serieus nemen. Die lui zien sarcasme nog niet als je het hun ogen uitsmeert. Man o man, wat een randdebielen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s