Vergiet niet Retecool te helpen!

Onze vrienden van Retecool zijn bezig om in Nederland een kerk op te richten voor het Vliegend Spaghetti Monster. Eerlijk gezegd had IWIH wel heel even zijn twijfels bij deze religie. IWIH gelooft namelijk wel dat er iets van pasta bestaat op deze aarde, maar of er nu echt spaghetti tussen hemel en aarde is? Toch zijn de bedoelingen van Retecool dusdanig heerschend, dat wij van IWIH onze lezers willen wijzen op het werk van Retecool. Het aantal leden van FSM (dat is een afkorting voor Engelstalige vluchtelingen, die heel de dag niet willen werken en ons uit pure verveling lezen) rijst de pan uit. En terecht, want als er al zoiets als een spaghetti monster bestaat, dan is hij wel voor jullie slechte grappen in een pan met kokend water geflikkerd. En wij bij ikwasinharen.nl kunnen jullie uit ervaring vertellen dat kokend water wel tot 100 graden warm kan worden. Bij verschillende religieuze clubjes komt de stoom (dus het is ook nog eens duurzaam!) inmiddels uit de oren en het kookpunt is nog lang niet bereikt. Bij deze roepen wij jullie dus allemaal op om ‘lid’ te worden van the FSM.

PS voor Bas Taart: dit promostukje is getypt op de roodblauwgloeiende enterprise.

een reactie

  1. Bartholomeus · · Beantwoorden

    Lief dat jullie de onbekende blogs ook wat aandacht schenken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s