Geen geld voor referendum

Tsja, nu blijkt dat hele referendum ter eer en glorie van GeenStijl, om de democratie te redden, en in het bijzonder van roeptoeter in matrozenpak  Jan Roos dus gewoon veel geld te kosten. 40 miljoen zo pak hem beet en sla hem dood en die gierige Plasterk stelt maar 20 miljoen ter beschikking. Ik rolde werkelijk over de grond van het lachen toen ik dit las. De grote denkers, die niet eens goed uit kunnen leggen waarom ze tegen het samenwerkingsverdrag met Oekraïne zijn, hadden daar blijkbaar helemaal niet aan gedacht.

Ontevreden Nederland snapt ook niet dat motie na motie van de PVV en groep Bontes ook steeds weer klauwen vol met geld kosten. En dat geld komt ook nu weer gewoon uit de zak van de belastingbetaler. Ook van hen die misschien wel helemaal niet mee willen betalen aan die onzin. Betaal je domrechtse hobby even lekker zelf.  Maar nu zijn we hier op Ikwasinharen erg van de constructieve oplossingen dus komen we ook meteen met het antwoord. Laat GeenStijl het lekker even zelf bijpassen. Goedlopend weblog kan dat makkelijk even zelf op hoesten want ze zijn toch zo’n voorstander van de democratie? Ik denk dat Jan Roos daar best een paar jaartjes wat salaris voor wil in leveren. Vast nog wel een paar samurai zwaarden in de achterbak van zijn auto die hij op marktplaats kan zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s