Is het erger als een ex-PVVer het doet?

Vandaag in het nieuws dat Daniël van der Stoep (35), ex- PVV, volgens het Openbaar Ministerie getracht heeft met 3 minderjarige meisjes seks te hebben. Op de sociale media lees je dan meteen weer ze dat ex-PVV er niet bij mogen zetten want dat zou er niks mee te maken hebben. Ja, aan me hoela. Natuurlijk heeft dat er mee te maken en heeft het nieuwswaarde. De PVV is immers de partij die altijd vooraan staat om anderen de maat te nemen. En als het zo uit komt zichzelf heel graag als Law and Order partij wil profileren. Dan gaan dit soort zaken natuurlijk onder het vergrootglas.


Van der Stoep was de rechterhand van PVV prominent Hero Brinkman en stond bij de Europese Parlementsverkiezingen in 2009 als 3e op de lijst van PVV. Niet zomaar iemand dus in de Partij voor de Vrijheid. Na volkomen starnakel (5 keer zoveel gezopen als toegestaan) in de auto te zijn betrapt ging hij de PVV uit en door als eenmansfractie. Maar ook daar kunnen ze bij de PVV beter hun mond over dicht houden. Deden ze vrijwel zonder uitzondering ook zelf allemaal. Dus goede vrienden(m/v) van Iwih: Heeft Geert al afstand genomen?

4 reacties

 1. 3 jaar PVV…en daarvoor bijna z’n hele leven lid van het CDA wijsneus. Top dom roeptoeter stukje weer, keep it up. Zeer vermakelijk.

 2. Hij was eerst ook ex CDA, normen en waarden!

  1. De aanklacht betreft overigens de periode dat hij als onafhankelijk EP lid fungeerde. Niet dat dit de verdenking minder ernstig maakt. Maar de kop het ook kunnen beginnen met:

   Voormalig EP lid…
   Oprichter Artikel50…
   Oud CDA’er…

   Etc.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s