Baby on board

In je achteruitkijkspiegel zie je een groot VW-logo, ondanks dat jij niet naar rechts kunt, blijft de Passat achter je duwen. Veelal vertegenwoordigers of managers met een eigen ego en een lease auto. Als je eenmaal naar rechts gaat, dan scheert de Passat Tdi (met rode letters!) net langs je achterbumper. Als je op zij kijkt zie je een ‘Woezel en Pip’ zonnescherm en als meneer je eenmaal voorbij is, prijkt er op de achterruit een gele sticker ‘Baby on Board’. Wat de fuk denken mensen met zo’n ‘Baby on Board’ sticker te bereiken? Als je zo’n sticker op de achterruit hebt, houden mensen bij jou wel afstand? Of mensen snijden je niet af als jij hen net met de auto afgesneden hebt. Wil je laten zien dat je het gepresteerd hebt, net als alle andere idioten op deze aardbol, dat je in een toch al overbevolkte wereld wat nageslacht hebt verwekt. Denk je dat je voorrang krijgt als je op zoek bent naar een parkeerplaats? Laat je aan heel de wereld weten dat je maagdelijkheid officieel is weggenomen? Of is het teken dat je toch gewoon kleinburgerlijk bent, met een huisje boompje kindje?  Bij IWIH wekt zo’n stompzinnige sticker vooral irritatie op en hij zal je dan ook net zo behandelen als jij hem behandelt in het verkeer.

3 reacties

  1. Ik ben een groot voorstander van klierende kleuters op de achterbank die verfbommetjes naar duwers en andere verkeershufters mogen gooien.

  2. Ben jij weleens met jezelf meegereden? Als jij op een andere auto afrijdt, denk ik altijd dat ik uiteindelijk bij de bestuurder op schoot eindig. Eerst de balk, dan de splinter!

    1. Man, waar heb je het over met eerst de balk en dan een splinter? Zit je te blowen soms? Najah, Bartrololololo zullen we maar denken.

      -Er kwam hier alleen universitair geschoold publiek werd mij verteld maar dat valt enorm tegen moet ik bekennen.-

      Dikke doei. Wim.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s