Nieuw jasje en Facebooklikes

Ikwasinharen.nl heeft weer eens een nieuwe layout. Hoewel de oude nog niet helemaal versleten was, heeft IWIH ondemocratisch besloten de oude layout toch te vervangen door een nieuwe. Commentaar op de nieuwe layout kunt u hieronder in de comments spuien. Hopelijk wordt het blauwe doodskopje met de rode neus herkenbaar als symbool van ikwasinharen.nl. En voor iedereen die het kudt vindt, toch een heel fijne dag toegewenst! Brengt ons gelijk bij het volgende: IWIH wordt regelmatig benaderd door mensen om Facebooklikes en Twitter-volgers te kopen. Waarschijnlijk bestaan er gekken die FB-likes en Twitter-volgers kopen anders zouden er niet zoveel mensen denken daar een cent aan te kunnen verdienen. Nu hebben wij aan Twitter-volgers geen gebrek, de kwaliteit buiten beschouwing gelaten natuurlijk, maar een paar Facebookvolgers erbij zou geen kwaad kunnen voor ons imago. Dus als je Facebook hebt en je wilt IWIH een plezier doen, like dan even deze pagina. Dan tonen we gelijk aan dat het kopen van FB-likes klinkklare onzin is. Wij hoeven op dit moment van schrijven nog maar 973 ‘likes’ te scoren en we zitten al op de 1000! O’ ja, als laatste valt nog te melden dat we met een heel bekende schrijver van het interwebs om tafel zitten voor een column. Hoe en wat, daarover later meer…

Update: We hebben nu ook een mooi Facebookadres as we speak: https://www.facebook.com/ikwasinharen/

5 reacties

  1. Ik moet toegeven dat dit in ieder geval stukken rustiger oogt. Maar aan die blauwe clown moet ik voorlopig nog wel even wennen vrees ik.

  2. Doe ff een ander achtergrondje, ik krijg hier epilepsie van!

  3. Ik zal er vanavond even naar kijken.

  4. Feestboek…serieus?
    Nou, have fun ermee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s