SchrijfTALENT gezocht!

Inmiddels krijgen wij bij ikwasinharen.nl meer dan genoeg mensen die voor ons willen schrijven en die dat ook denken te kunnen. Helaas schrijft de enthousiasteling maar één keer en is z’n stuk nou niet bepaald een literair hoogstandje. We zijn bij IWIH dus nog steeds keihard op zoek naar mensen die willen schrijven, maar deze mensen moeten ook kunnen schrijven en minstens één keer in de twee weken een stuk kunnen posten. Red je dat niet, dan heeft het geen zin om je aan te melden, want van schrijvers die alleen met Moederdag een stukje inleveren hebben we er inmiddels meer dan voldoende.

Echter, zit schrijven jou in het bloed, kun je vlijmscherp feiten weergeven voorzien van een vleugje sarcasme, beheers je ook nog eens redelijk de Nederlandse taal en kun je je vinden in de manier van schrijven bij ikwasinharen.nl, dan ben jij onze man of vrouw!

Je zelf aanmelden als schrijver, kan door onderstaand formulier in te vullen. Daarbij een korte beschrijving van wie je bent (je echte naam hoeven we niet), een korte motivatie waarom jij bij IkwasinHaren.nl zou willen schrijven en alvast een eerste post van wat we van je kunnen verwachten worden zeer op prijs gesteld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s