Dagboek van een slijter (3)

Vanmorgen kwam er een blinde man in de winkel. Hij vroeg om een fles Ketel 1. “Niet in één keer opdrinken hoor, straks zie je alles dubbel!”, grapte ik tegen de man. Zijn hond kon een glimlach niet onderdrukken.

Omdat het verder rustig bleef, heb ik maar vast een voorraadje gekrulde lintjes aangelegd. Die kunnen dan zo op het cadeaupapier worden geplakt, dat scheelt weer tijd als er veel klanten zijn.

’s Middags stopte er een scooter met twee Marokkaanse jongens voor de winkel. Ik ben direct naar buiten gerend en heb de jongens het adres van de dichtsbijzijnde juwelier gegeven. Ik was helemaal buiten adem.

Mijn vrouwtje stuurde een berichtje via whatsapp. Vanavond krijg ik een gehaktbal bij de spinazie.

Ik ben extra op tijd naar huis gegaan vandaag.

een reactie

  1. Volgens mij wil jij gewoon niet naar de Tweetup!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s