Rijles in een GTI

Je bent een jaar of 19 en het wordt dus hoogtijd dat jij je rijbewijs eens gaat halen. Natuurlijk wil je dan niet in één of andere suffe diesel Hyundai I-nogwat rijden, maar in iets sportiefs. Een auto waar OPC, RS, AMG, ST of bijvoorbeeld GTI achterop staat. En als je éénmaal zo’n auto onder controle kunt houden en weg kunt rijden zonder dat de auto afslaat, dan lukt bij de rest van de modellen ook wel. En gelukkig kan dat nu! Bij Rijschool Break les je in een heuse GTI. Niets geen slome middenklasser, die er minstens 10 seconden over doet om vanuit stilstand tot 100 km per uur te komen. Bij Rijschool Break krijg je meteen een vette Volkswagen Golf GTI onder je kont. Als jij éénmaal je rijbewijs hebt, kun je meteen omgaan met heel veel vermogen in een auto. De auto van je vader is ineens een ouwe wijven-bak. En je vrienden die in een BMW 116 lessen, lach je vierkant in hun gezicht uit. Zolang je vrienden het kenteken 09-TDS-1 van de les-GTI, maar niet checken op internet natuurlijk.

2 reacties

    1. U vat het gelukkig sportief op. Hulde daarvoor! Als jullie vanaf volgende jaar ook rijlessen gaan aan bieden in de nieuwe Ford Focus RS, dan kom ik een rijles nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s