Zwarte Piet? Nee! Sinterklaas? Nee!

Momenteel is Sinterklaas weer in ons land aanwezig. De laatste jaren gaat dit niet zonder slag of stoot wegens een paar Afrikanen, die psychisch leed ondervinden vanwege een paar zwarte geschminkte Pieten. Op Twitter lees ik mijn TL bij veel PVV-ers, dat Zwarte Piet zwart moet blijven. Ik ben voor jullie eens wat dieper in de materie gedoken en ik heb zo mijn twijfels of wij als PVV-ers  nog wel het sinterklaasfeest moeten vieren. Hoe sneu ook voor onze kinderen, die zich hier zichtbaar op verheugen en hoe sneu ook voor de pleiters voor Zwarte Piet, die menigmaal ten onrechte voor RASSIST zijn uitgemaakt de afgelopen jaren.
In de liederen wordt gezongen dat Sinterklaas uit Spanje zou komen:
Zie ginds komt de stoomboot
uit Spanje weer aan.
Hij brengt ons Sint Nicolaas
ik zie hem al staan.
Hoe huppelt zijn paardje
het dek op en neer,
hoe waaien de wimpels
al heen en al weer.

Zijn knecht staat te lachen
en roept ons reeds toe:
Wie zoet is krijgt lekkers;
wie stout is de roe!
Oh, lieve Sint Nicolaas
kom ook eens bij mij
en rijd toch niet stilletjes
ons huisje voorbij!

Maar wanneer ik dit onderzoek, blijkt dit helemaal niet waar te zijn. (#feit) Sinterklaas komt niet uit Spanje maar uit Turkije. De geschiedenis van Sinterklaas, ook wel Sint Nicolaas genoemd, gaat terug tot de Nicolaas van Myra. En deze Nicolaas in geboren in Patara, te Lycië en dat ligt dus in Turkije.
En hoewel Sinterklaas een figuur is uit de katholieke kerk, het is een soort van vereenvoudigde bisschop, een beschermengel van de kinderen (ik heb dit uiteraard heel grondig onderzocht, maar ik zal er u verder nu niet mee lastig vallen, mocht u meer willen weten over de geschiedenis van Sinterklaas klik dan even hierrr), is het dus wel een islamitische katholiek. En dat blijkt ook wel uit de manier hoe hij met zijn Pieten omgaat. De Pieten zijn niet gelijkwaardig aan Sinterklaas, iets wat wij ook in islamitische wereld veelvuldig tegenkomen. Daarnaast moeten kinderen ’s avonds hun schoen bij de kachel plaatsen. Waar kennen wij het toch van dat mensen verzocht wordt hun schoenen uit te doen? Precies, de moskee!
Ik denk dat wij als PVV-ers onszelf af moeten vragen hoe Geert Wilders naar dit ‘onschuldige’ kinderfeest zou kijken en ik moet dan toch helaas concluderen, dat het sinterklaasfeest niets anders dan een slinkse manier is om onze kinderen met islamitische denkwijzen te hersenspoelen. Wellicht dat onze Afrikaanse medemens in het geval van het sinterklaasfeest niet zomaar roeptoetert, maar dat hij daar in dit geval wel een heel goede reden voor heeft. Mocht u een mede PVV-er tegen komen, die toch Sinterklaas met bijbehorende Zwarte Pieten herdenkt op 5 december, laat het hem dan dit betoog zo snel mogelijk lezen. Mocht hij ondanks deze uiteenzetting van belastende feiten tegen de viering van het sinterklaasfeest alsnog pakjesavond vieren, bedenk dan dat deze zogenaamde PVV-er in werkelijkheid wel eens een valse profeet vanuit de islam kon zijn. Ik raad u dan ook aan om de connecties met deze ‘PVV’-er te verbreken.
Ik wens u een prettig weekend, zonder Sinterklaas toe!
#PVV
RT!

een reactie

  1. Kolere, wat een wazig lulverhaal! Wat stoppen ze bij ikwasinharen allemaal voor extra ingrediënten in de pepernoten? Ik geloof nooit dat het heel gezond voor de hersenen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s