Ikwasinharen.nl koopt huis voor een vluchteling

Tenminste, dat zijn we van plan. Dol enthousiast raakten wij op de redactie toen we hoorden van de drie dappere dames die voor een Pakistaanse (haha) ‘vluchteling’ een huis hadden gekocht zo viel te lezen in de Goedvolkskrant.

Nu denkt u wellicht, een huis kopen dat is toch enorm duur? Neehoor, gewoon even Euro 100.000 van je pa lenen en met drie powervrouwen nog Euro 20.000 van je spaarrekening afhalen. De crisis is per slot van rekening toch voorbij wist het NOS Journaal ons eergisteren te vertellen. De gemiddelde Nederlander heeft geld zat, dus een huis kopen voor een totale vreemde moet geen issue zijn.

We mogen ons gelukkig prijzen met dit soort initiatieven. Vandaar onze onvoorwaardelijke steun. Deze geplamuurde champagnedames verdienen alle aandacht. Om deze reden mogen ze vanavond het verhaal nog eens dunnetjes navertellen bij het immer objectieve #Pauw.

Maar echte aandacht krijgen ze natuurlijk op Ikwasinharen. Wij linken maar wat graag naar de website van de stichting. Volgens de website zoeken ze nog een nieuwe webmaster. Komt dat even mooi uit. De Ikwasinharen webmaster is nog op zoek naar een extra zakcentje tijdens de nachtelijke uurtjes en heeft zojuist zijn interesse per mail kenbaar gemaakt. Wij wachten in spanning op een reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s