Grappen over #autisme NOT DONE!

Ook autisten tellen mee in deze maatschappij! Vanaf vandaag is het dan ook not done om grappen te maken over autisten. IWIH heeft vandaag officieel te horen gekregen dat hij een stoornis heeft in het autismespectrum. Of te wel, hij is niet sociaal vaardig, kent geen empathie, blijft maar door zaniken over onderwerpen die echt niemand een bal interesseert, maakt de verkeerde opmerkingen op de verkeerde momenten, is motorisch gestoord en ga zo maar door. IWIH heeft geen idee waar hij het heeft opgelopen, maar gaat vanaf vandaag starten met een stevige antibioticakuur. Vaccinaties worden vanaf dit moment gemijd als de pest. Iedereen met een zwakke weerstand wordt geadviseerd om uit z’n buurt te blijven, want het is nog niet bekend of IWIH een besmettelijke vorm van autisme heeft. Komt u zelf een autist tegen in het dagelijks leven, dan luidt het advies: Maak geen oogcontact, maak geen onverwachte bewegingen, loop rustig achteruit, tel zeker niet tot 10 en ga meteen douchen met een desinfecterend middel. Grappen over deze vreselijke aandoening lijken ons bij IWIH dan ook erg ongepast. Overigens blijven grappen over ADHD, etnische minderheden, dsyleksie et cetera wel gewoon leuk. Zeker borderliners kunnen een goede grap zeer waarderen, die beschadig je niet zomaar met een paar scherpe woorden.

Advertentie

6 reacties

  1. Zalig stukje! Geeft lucht in de borderline autisme crisis hier 😁

  2. Bartholomeus · · Beantwoorden

    En daar hebben ze al die jaren over gedaan? Een blind paard ziet nog wel dat jij autistisch bent.

  3. Briljant!!! Heb er echt om kunnen lachen!!! Halleluja, diep respect!!

  4. Eindelijk op juiste waarde ingeschat.

    Welkom bij de club.

  5. Als ervaringsdeskundige in levende lijve, vraag aan een ass’er hoe het zit, niet aan alle “deskundigen ” die wel even uitleggen wat autisme is…

  6. Geen grappen over auties? Dat is vast en zeker een praktijkvoorbeeldje van een foute opmerking, toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s