Open sollicitatie voor TK-lid PVV

Geachte geer Wilders,

Op Twitter kwam ik uw oproep tegen voor kandidaat TK-leden. Middels deze open sollicitatie wil ik graag mijn motivatie en enthousiasme voor deze functie aan u kenbaar maken. Deze functie is mij op het lijf geschreven en het sluit prima aan bij mijn afkeer van moslims en mijn genoten vooropleiding. Bovendien ben ik een groot fan van Dion Graus vanwege zijn liefde voor dieren en voortvarende aanpak van meningsverschillen.

Ik heb inmiddels jarenlang ervaring met het bestrijden van overlastgevende moslims. Mijn uitgebreide strafblad onderschrijft dit. Verder heb ik ruime ervaring met Twitter en ik maak dan ook gretig gebruik van dit sociale medium om de goede werken van de PVV onder de Nederlanders kenbaar te maken. Ik ben dan inmiddels ook al een graag gelezen PVV-er onder de gebruikers van Twitter. Ik denk dat ik als tweede man bij de PVV het imago van de PVV tot ongekende hoogte kan opschroeven. Ik heb lef, ik houd van Nederland en ik bijt graag van mij af, wanneer onze vrijheden in de verdrukking dreigen te raken door de opkomst van de islam. Ik heb al diverse banen gehad, waarbij ik diverse conflicten met moslimcollega’s niet uit de weg ben gegaan. Helaas heeft dit veelal tot ontslag geleid, maar dit zie ik bij uw partij niet zo snel gebeuren. Voordeel hiervan is wel, dat ik al binnenkort beschikbaar ben om bij uw partij aan de slag te gaan.

Ik zou mijn motivatie graag mondeling komen toelichten bij u. Dit kan al volgend weekend, wanneer ik met proefverlof mag. (Ik moet nog een korte straf uitzitten wegens het in brand steken van een sporthal vol vluchtelingen.) Graag hoor ik van u of dat dit u schikt en op welke dag. Zo niet, dan verzoek ik u om naar de gevangenis te komen tijdens de bezoekuren.

Ik hoop spoedig van u te horen.

Met vriendelijke groet,

 

Blonde Hond.

7 reacties

 1. Deze sollicitatie leest lekker weg Blondehond. Die uitnodiging heb je alvast in de pocket. Ouwe soldaat!

 2. Bartholomeus · · Beantwoorden

  Andere kandidaten hoeven al niet meer te reageren. Met zo’n sollicitatiebrief kan Greet niet meer om je heen!

 3. Is dit stuk sarcastisch (sollicitatie vanuit bajes wegens brandstichting sporthal) bedoeld – dat potentiële PVV-leden / aanhangers allemaal zo -neonazis en racisten – zouden zijn?

  1. Ik denk niet dat je zomaar alle PVV-ers over één kam mag scheren.

 4. Uitstekende brief. Niets op aan te merken.

 5. Ontiegelijke domme lul de behanger!
  Fucking retarded hypocriete SICK FUCK!
  Dat jij extreem-linksche SP fascisten steunt, zegt genoeg ver JOU ja!
  Dat jij gauw een strafblad krijgt LUL!
  DIAF!

  1. DIAF is een soort oerkreet van boze emoties?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s